هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
تشکرمندیم ازت -
@ABR_DJ
تشکرمندیم ازت -
-
بیستِ فردا تو دستمونه ایشالا
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه شما حدود 100 روز در نظر بگیر
و اصلان به بازه اردیبهشت تا تیر نگاه نکنید
اونکه مثل برق می گذره و انقدر مشغول نهایی بشید که وقت ی زمانی دیگه براتون نمی مونههمه تلاشتون بکنید همههه. 3 ماه از همه چی گذشتن ارزشش شو داره
متوجهم ،چون همین الآنم که تو بازه امتحانا هستم اصلا خیلی کم فرصت کنکوری خوندن برام پیش میاد
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وای ۱۸۷ روززززز
کمتر:))))
هوفففف ،امیدوارم امسال به اون چیزی که می خوایم برسیم
من سال دیگه ای نباید برام وجود داشته باشه ... -
اونکه مثل برق می گذره و انقدر مشغول نهایی بشید که وقت ی زمانی دیگه براتون نمی مونههمه تلاشتون بکنید همههه. 3 ماه از همه چی گذشتن ارزشش شو داره
متوجهم ،چون همین الآنم که تو بازه امتحانا هستم اصلا خیلی کم فرصت کنکوری خوندن برام پیش میاد
وای ۱۸۷ روززززز
من سال دیگه ای نباید برام وجود داشته باشه ...پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وای ۱۸۷ روززززز
من سال دیگه ای نباید برام وجود داشته باشه ...ایشالا:)
-
@ABR_DJ
همین که حواست هست زیباست -
درسته درسته آفرین به بینش ریزت که اوپن بوک از رو شکل سوال طرح میکنی و انتظار داری در حالی که کلوز بوک (!!!) به سوالت جواب میدیم بگیم به به به طراح سوال عجب بینشی داشت
-
خب خداروشکر سرم لازم نشدم
دستم در امانه -
الان مغزم برای جلسه ترجمه اماده هست؟
توانشو داره
قانعش باید کنم
یا ببرمش سمت خودش مغز 11 دهم️
-
Matin Mousavi 1
خوب شی زود@خـــانومـ-لـوبیا مرسی
-
پرستو بابایی
هعییی -
Reza-H
رضا از این به بعد امیدوار باش و دعا کنخداروشکر سوال اومد که مشتق پذیری فلان را در نقطه فلان بررسی کنیم
من چپو در اوردم راستو درآوردم دیدم بعلللللله طبق شکل هم که گوشه ای مشتق پذیر نیسو نوشتم که به دیلییل بیرابیر نیبیدن میشتق چیپ و راست تابع در نیقطه یک و یک میشتیق پیذیر نمیباشد
و در رفتتتتتتتتم -
درسته درسته آفرین به بینش ریزت که اوپن بوک از رو شکل سوال طرح میکنی و انتظار داری در حالی که کلوز بوک (!!!) به سوالت جواب میدیم بگیم به به به طراح سوال عجب بینشی داشت
-
Reza-H
رضا از این به بعد امیدوار باش و دعا کنخداروشکر سوال اومد که مشتق پذیری فلان را در نقطه فلان بررسی کنیم
من چپو در اوردم راستو درآوردم دیدم بعلللللله طبق شکل هم که گوشه ای مشتق پذیر نیسو نوشتم که به دیلییل بیرابیر نیبیدن میشتق چیپ و راست تابع در نیقطه یک و یک میشتیق پیذیر نمیباشد
و در رفتتتتتتتتم@f-nalist
-
هعی
️