هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا فردا به مشاور چی بگم خداا
بگو نخوندم
نشنیدم
ندیدم -
به بعضیا باید یه فرصت دوباره داد
تا بیان خودشون کاملا از چشمت بندازن
که دیگه بهشون فکر هم نکنی...(: -
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a بزار فقط علامت تعجب بزارم!!!!!!
با این
:))))هققق:)
-
حالا فردا به مشاور چی بگم خداا
بگو نخوندم
نشنیدم
ندیدم -
@ariana-a
یه ماه و نیم دارم اینارو بهش میگم ....چون میاد خونمون قطعا این سری دیگه عصبی میشه من بیشتر از مامانم میترسم تا اون@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
یه ماه و نیم دارم اینارو بهش میگم ....چون میاد خونمون قطعا این سری دیگه عصبی میشه من بیشتر از مامانم میترسم تا اوناین بدهههه
بشین بخون بچه
هیچی ارزش از دست دادن آیندت نداره
بخون ک بعداً پشیمون میشی -
@ariana-a
یه ماه و نیم دارم اینارو بهش میگم ....چون میاد خونمون قطعا این سری دیگه عصبی میشه من بیشتر از مامانم میترسم تا اوناین بدهههه
بشین بخون بچه
هیچی ارزش از دست دادن آیندت نداره
بخون ک بعداً پشیمون میشی -
@ariana-a
اره درسته ولی حیف که یه تایمیو هدر دادم......فکر نکنم دیگه جبران شهفدای سرت بابا
هرچی زودتر شروع کنی بهتره -
@ariana-a
اره درسته ولی حیف که یه تایمیو هدر دادم......فکر نکنم دیگه جبران شهفدای سرت بابا
هرچی زودتر شروع کنی بهتره -
@ariana-a
اره الان هیچ حاشیه ای نیس دیگه میخوام شروع کنم مثل قبل بخونم
دی ماه باید جبران کنم ....اخرین فرصته@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
اره الان هیچ حاشیه ای نیس دیگه میخوام شروع کنم مثل قبل بخونم
دی ماه باید جبران کنم ....اخرین فرصتهایول
-
@ariana-a
از من میشنوی شبا بخواب صبح زود پاشو ......تو طولانی مدت بدجور تاثیر میزاره شب درس خوندن رو سلامتی من چوبشو خوردم@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
از من میشنوی شبا بخواب صبح زود پاشو ......تو طولانی مدت بدجور تاثیر میزاره شب درس خوندن رو سلامتی من چوبشو خوردمصب دانشگاه و بیمارستان دارم(:
-
هر چقدر شبا بیدار بمونم می تونم درس بخونم ولی هیچ وقت نتونستم زودتر از ۵ بیدار شم
تازه ۵ هم به زور بیدار میشم:/ -
هر چقدر شبا بیدار بمونم می تونم درس بخونم ولی هیچ وقت نتونستم زودتر از ۵ بیدار شم
تازه ۵ هم به زور بیدار میشم:/پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تازه ۵ هم به زور بیدار میشم:/دقیقا منم