هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k شرمنده میکنی باورکن 
 از اونجا برات خمره عسل میفرستمبی زحمت شیرکاکائو هم بفرست اون یخورده زمانبره، مشکلی نیست؟ نه شیرکاکائو ارزش انتظار رو داره پ.ن: از توام دور باشه    پ.ن: من که به قول خودت گلچین نشدم...نگران نباش  پ.ن:نگران نیستم که، شرط ادب حکم میکرد بگم   پ.ن: خیلی خوبه که آدمو از زندگی سیر نمیکنی    officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k شرمنده میکنی باورکن 
 از اونجا برات خمره عسل میفرستمبی زحمت شیرکاکائو هم بفرست اون یخورده زمانبره، مشکلی نیست؟ نه شیرکاکائو ارزش انتظار رو داره عه؟ خب حله پ.ن: از توام دور باشه    پ.ن: من که به قول خودت گلچین نشدم...نگران نباش  پ.ن:نگران نیستم که، شرط ادب حکم میکرد بگم   پ.ن: خیلی خوبه که آدمو از زندگی سیر نمیکنی    پ.ن: خواهش میکنم   
- 
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k شرمنده میکنی باورکن 
 از اونجا برات خمره عسل میفرستمبی زحمت شیرکاکائو هم بفرست اون یخورده زمانبره، مشکلی نیست؟ نه شیرکاکائو ارزش انتظار رو داره عه؟ خب حله پ.ن: از توام دور باشه    پ.ن: من که به قول خودت گلچین نشدم...نگران نباش  پ.ن:نگران نیستم که، شرط ادب حکم میکرد بگم   پ.ن: خیلی خوبه که آدمو از زندگی سیر نمیکنی    پ.ن: خواهش میکنم   Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k شرمنده میکنی باورکن 
 از اونجا برات خمره عسل میفرستمبی زحمت شیرکاکائو هم بفرست اون یخورده زمانبره، مشکلی نیست؟ نه شیرکاکائو ارزش انتظار رو داره عه؟ خب حله تشکر میشود  پ.ن: از توام دور باشه    پ.ن: من که به قول خودت گلچین نشدم...نگران نباش  پ.ن:نگران نیستم که، شرط ادب حکم میکرد بگم   پ.ن: خیلی خوبه که آدمو از زندگی سیر نمیکنی    پ.ن: خواهش میکنم     
- 
هیچ وقت نفهمید چرا مردم در زندگیشان سعی میکنند راجب چیز های مختلف فکر و آنها را هضم کنند، 
 درحالی که میتوانند آن را همانطور که هست بپذیرند.
 آدم همین است که هست و همان کاری را میکند که میتواند و باید با شرایط کنار بیاید.-فردریک بکمن 

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️