هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مخصوصا اینکه دوستت یه سال دانشگاه رفته باشه با استادا و دانشجوهای دیگ سر و کار داشته باشه درسای دانشگاه و درگیریای دانشگاهو داشته باشه.. کلا عوض میشه. تا تویی که یه سال بازم خونه نشستی و با کسی ارتباط نداشتی و درس خوندی
-
مآهور این زندگی تلخ رو نمیخوام :))))
چراااا🥲🥲🥲🥲
یعنی چی
این چه وضعیه آخه
یعنی این همه مدت باهاش دوست بودیم چون مسیر ها یکی بود؟
نخیر ی چیزی تو وجود هردوتون بود یا هر چند تا تون بود ک شما رو بهم نزدیک کرد :)))
آخه اونی ک واقعیه قرار نیست تو اون ور دنیام بری تو رو ول کنه یعنی چی حالا ا ۵۰۰ تا دیگم آشنا شه 🥲🥲🥲🥲@نویسنده-کوچولو واقعا بحث سر واقعی بودن یا نبودن نیست.. هررچقدرم صمیمی و واقعیم که باشین ممکنه یه روزی یهو همه چی عوض شه. ببین حالا نه اینکه برای همه اتفاق بیفته هاا ولی خیلی وقتا اینجوری میشه
کلا میگن معمولا دوستای دانشگاه خیلی بیشتر برات میمونن و واقعی ترن تا دوستای دبیرستان و راهنمایی و ابتدایی به قبل
-
@kosar-ab
تو مراعات کردی من بودم میرفتم جیغ میزدم رو اون کارگرا@خـــانومـ-لـوبیا من حنجرمو داغون میکنم
یبار طبقه بالاییمون خیاط بود (تو خونه قبلی) چرخ خیاطیش وزززز وزززز بالای تختم
من جیغ میکشیدم ک صدا بره بالا، بعد جارو برقی میگرفتم ضربه میزدم به سقف که مثلا انتقاممو بگیرم
فقط سقف و جارو داغون شد
-
-
@نویسنده-کوچولو واقعا بحث سر واقعی بودن یا نبودن نیست.. هررچقدرم صمیمی و واقعیم که باشین ممکنه یه روزی یهو همه چی عوض شه. ببین حالا نه اینکه برای همه اتفاق بیفته هاا ولی خیلی وقتا اینجوری میشه
کلا میگن معمولا دوستای دانشگاه خیلی بیشتر برات میمونن و واقعی ترن تا دوستای دبیرستان و راهنمایی و ابتدایی به قبل
-
مآهور خب آخه ماهورزندگی شاید مجبورش کرده خب شاید اونام ی مشکلاتی دارن🥲🥲
واقعا از اینا دارم خیلی میبینم عمیقا کل وجودم ب درد میاد :)))@نویسنده-کوچولو همین دیگه.. اصلا همین مشکلاتن که ادمارو عوض میکنن.. ممکنه یه ادمو قوی تر و شخصیتشو بهتر کنه یا کلا به یه ادم به قولی عوضی تبدیل بشه
بخدا یه دوستی داشتم انقدرر باهم صمیمی بودیم (و یجورایی هستیم) اما یه سری اتفاقا و مشکلات تو زندگیش باعث شد از یه ادم خیلی خوب و کیوت تبدیل بشه به یه ادم بی احساس و عوضی و من هر کاری کردم نتونستم جلوشو بگیرم چون از عوضی بودن لذت میبرد!
بحثمون به چه جایی کشیده شد
-
مآهور دقیقا دوستای دانشگاه میمونن باهات، این حرفو داداشم بهم زد.. منفتم چرته، شاید دو شما پسرا اینجوری باشه و بی معرفت باشین،
ولی پارسال به چیزی ک گفت پی بردم، من با رفیقم هشت سال باهم بودیم سر هیچ و پوش کات
بهتررررررر، خداروهزار بار شکر -
مآهور هیییی واقعا یکی از بزرگترین ترسام و شاید ترسامون نمیدونم اینه ک از دست دادن دوستانی ک ب اندازه ای قد کشیدی میشناسیشون🥲
-
چرا در آینده؟؟؟
شایدم در آینده ازم متنفر شدید
(ناشناس) -
مآهور دقیقا دوستای دانشگاه میمونن باهات، این حرفو داداشم بهم زد.. منفتم چرته، شاید دو شما پسرا اینجوری باشه و بی معرفت باشین،
ولی پارسال به چیزی ک گفت پی بردم، من با رفیقم هشت سال باهم بودیم سر هیچ و پوش کات
بهتررررررر، خداروهزار بار شکر -
@خـــانومـ-لـوبیا این ناشناس چرا اینجوریه من جواب میدم نمینویسه چرا یعنی الان نرفته پیامم🥲🥲
@نویسنده-کوچولو
رفته... -
بچه ها نیمسال اول دوازدهمو تونستین تو این دوهفته ببندین؟
البته اونایی ک برنامشون با قلمه…؟ -
@خـــانومـ-لـوبیا من حنجرمو داغون میکنم
یبار طبقه بالاییمون خیاط بود (تو خونه قبلی) چرخ خیاطیش وزززز وزززز بالای تختم
من جیغ میکشیدم ک صدا بره بالا، بعد جارو برقی میگرفتم ضربه میزدم به سقف که مثلا انتقاممو بگیرم
فقط سقف و جارو داغون شد
@kosar-ab
-
@نویسنده-کوچولو همین دیگه.. اصلا همین مشکلاتن که ادمارو عوض میکنن.. ممکنه یه ادمو قوی تر و شخصیتشو بهتر کنه یا کلا به یه ادم به قولی عوضی تبدیل بشه
بخدا یه دوستی داشتم انقدرر باهم صمیمی بودیم (و یجورایی هستیم) اما یه سری اتفاقا و مشکلات تو زندگیش باعث شد از یه ادم خیلی خوب و کیوت تبدیل بشه به یه ادم بی احساس و عوضی و من هر کاری کردم نتونستم جلوشو بگیرم چون از عوضی بودن لذت میبرد!
بحثمون به چه جایی کشیده شد
-
@نویسنده-کوچولو دقییییقا.. کلا یکی از دلایلی که با بعضی دوستام دیگه جور نیستم همینه. من هنوزم شور و ذوق فراوون دارم درست مثل بچه ها ولی اونا تبدیل به یه ادم جدی و خشک شدن با دغدغه های چرت و پرت