هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28
منم با بی تی اس و خود اعضا به صورت وی آی پی خواب دیدم
خدا میدونه که چه کیفی میکردم
یه بار خواب دیدم تو کنسرتم همه جا هم بنفش:) (صبح بود بعد قرار بود بیدار شم درس بخونم و از جهت داشتن تمرکز بییشتر گوشی ندارم)خلاصه مامانم زنگ زد به تلفن خونه که منو بیدار کنه بعد این صدای تلفن اومده بود تو خوابم با خودم میگفتم چرا صدای پشت صحنه وصله رو استیج؟
اصلا یه وضعی بود تا بیدار شدم@_Narges جررر
یبارم خواب میدیدم اعضای تیم ملی والیبال اومدن خونمون منم دارم با چادر سفید چایی میبرم:///// -
@_Narges جررر
یبارم خواب میدیدم اعضای تیم ملی والیبال اومدن خونمون منم دارم با چادر سفید چایی میبرم:///// -
@_Narges جررر
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_Narges جررر
یبارم خواب میدیدم اعضای تیم ملی والیبال اومدن خونمون منم دارم با چادر سفید چایی میبرم://///خدایا=/////
officer k یجاهای خوابمم هست میخوان بکشنم میگم نهه ببین من خوابم الان اراده کنم میتونم بیدارشمم تو نمیتونییی منو بکشییی هاههاااااااااا بعد یارو هم نمیفمه چی میگم بعد میگم ببین عا الان چشامو میبندم باز میکنم بیدار میشم ولی هر چقد میبندم باز میکنم بیدار نمیشم.و سوسک میشم.
-
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
عزیزی. ممنون:)باشه:)
اونایی مناسب باشن رو میذارم:)اصن تو بزار هر چی کشیدی
هم تو گالری روح نواز
هم خط خط یه گردو
ذوق خوبی داری=))officer k نقاشیای شمارو امروز دیدم..چقد دخترارو خوب کشیده بودی لنتی
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
نه داستان اونو نمیدونم
حتما نبودم گفتیشعهههه
پس کی بووود -
officer k یجاهای خوابمم هست میخوان بکشنم میگم نهه ببین من خوابم الان اراده کنم میتونم بیدارشمم تو نمیتونییی منو بکشییی هاههاااااااااا بعد یارو هم نمیفمه چی میگم بعد میگم ببین عا الان چشامو میبندم باز میکنم بیدار میشم ولی هر چقد میبندم باز میکنم بیدار نمیشم.و سوسک میشم.
-
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
نه داستان اونو نمیدونم
حتما نبودم گفتیشعهههه
پس کی بووود@Zahra-HD من بودم