هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار
تشکر. منم خوب -
@0farzam0
مرد حسابی
من تا حالا دست به شیشه پنجرمون نزدم ... یا همین کریستالای لوسترمن برم .... شم؟
-
@0farzam0
مرد حسابی
من تا حالا دست به شیشه پنجرمون نزدم ... یا همین کریستالای لوسترمن برم .... شم؟
-
@0farzam0
من از این سن حتی از حرف زدن دربارش بدم میاد -
@0farzam0
من از این سن حتی از حرف زدن دربارش بدم میاد -
@0farzam0
این پولا رو میدم به کتاب شیمی و کلاس شیمی
تا تو کنکور 100 بزنم برم جای هادیان فرد تو ماز
تا دیگه نتونه تدریس کنه -
دور از ادب است اینکه بخندد لبت اما
دیوار دلت مشکی و ماتم زده باشد... -
officer k به به سللاااام..
عالی جانم ... عالی
تو در چه حالی بزرگوار؟
از امیر پول نگیر
من و امیر شریکیم ... وضع اونم مثل من خرابه
لنگ میندازیم ونک پول اینترنتمون رو جمع میکنیمبرای بزرگوار )))
500 بزن@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k به به سللاااام..
عالی جانم ... عالی
تو در چه حالی بزرگوار؟منم بد نیستم بزرگوار
از امیر پول نگیر
من و امیر شریکیم ... وضع اونم مثل من خرابه
لنگ میندازیم ونک پول اینترنتمون رو جمع میکنیمعهههههه
بد شد که
نزدیک جفتتون نمیشم پس
حالا چرا ونک؟
جردن بهتر نیست؟برای بزرگوار )))
500 بزنبزرگوارتو پس بگیر چون ندارم بدم
ندارممممم
من خودم قرار بود از امیر بگیرم تقسیم کنم باتو -
@0farzam0
این پولا رو میدم به کتاب شیمی و کلاس شیمی
تا تو کنکور 100 بزنم برم جای هادیان فرد تو ماز
تا دیگه نتونه تدریس کنه -
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0farzam0 خفن بودن از خودته
هوم نمیدونم خیلی خیلی گیجم وضعیتمو با پارسال که مقایسه میکنم میفهمم چقدر پارسال شوت بودم درصدام همه رنجشون 20 تا 30 یا فوقش 40 بود تا خود کنکور فقط داشتم مباحثو میرسوندم کتاب تستام همه خالی..لطف داری
بعله فکر کنم افتادی رو مسیر درستاما امسال.. حس میکنم تا حدودی درست پیش رفتم حتی با اینکه مشاور نداشتم چون رنج درصدام واقعا نمیشه گفت فوق العادن اما نا امیدکننده نیستن به نظر خودم. حالا نمیدونم واقعیت چیه..
وضعیتت همونطور که میدونی خوبه
فکر میکنم به یه تلنگر نیاز دارم.. شایدم یه مشاور دلسوز و کاربلد که بهم بگه الان باید چیکار کنم..
دلسوز؟
این موقع سال؟ شوخی نکن
اگه یه مشاوره تو شهرتون بتونی پیدا کنی و اگه اسمشو بگی من ادرس چنل و سایت و فروشش رو پیدا کنم شاید دلسوز باشه ولی تو این هولدینگ های مشاوره فکر نمیکنم پیدا بشهاونجارو میشناسم از اونحا ازمون دانلود میکنم ولی تا حالا فعالیت نکردم.. حالا نمیدونم شایدم پرسیدم اونجا اما حس میکنم جواب سوالمو اینجوری پیدا نمیکنم..
میفهممت بعضی موقع ها میدونی که کسی نمیتونه اون چیزی که میخوای رو بگه یا اگه بخوای باید خیلی بگردی و وقت گیر
امیدوارم بتونی راهتو پیدا کنی و موفق باشی
@0farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میفهممت بعضی موقع ها میدونی که کسی نمیتونه اون چیزی که میخوای رو بگه یا اگه بخوای باید خیلی بگردی و وقت گیر
دقیقا...:)
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0farzam0 خفن بودن از خودته
هوم نمیدونم خیلی خیلی گیجم وضعیتمو با پارسال که مقایسه میکنم میفهمم چقدر پارسال شوت بودم درصدام همه رنجشون 20 تا 30 یا فوقش 40 بود تا خود کنکور فقط داشتم مباحثو میرسوندم کتاب تستام همه خالی..لطف داری
بعله فکر کنم افتادی رو مسیر درستاما امسال.. حس میکنم تا حدودی درست پیش رفتم حتی با اینکه مشاور نداشتم چون رنج درصدام واقعا نمیشه گفت فوق العادن اما نا امیدکننده نیستن به نظر خودم. حالا نمیدونم واقعیت چیه..
وضعیتت همونطور که میدونی خوبه
فکر میکنم به یه تلنگر نیاز دارم.. شایدم یه مشاور دلسوز و کاربلد که بهم بگه الان باید چیکار کنم..
دلسوز؟
این موقع سال؟ شوخی نکن
اگه یه مشاوره تو شهرتون بتونی پیدا کنی و اگه اسمشو بگی من ادرس چنل و سایت و فروشش رو پیدا کنم شاید دلسوز باشه ولی تو این هولدینگ های مشاوره فکر نمیکنم پیدا بشهاونجارو میشناسم از اونحا ازمون دانلود میکنم ولی تا حالا فعالیت نکردم.. حالا نمیدونم شایدم پرسیدم اونجا اما حس میکنم جواب سوالمو اینجوری پیدا نمیکنم..
امیدوارم بتونی راهتو پیدا کنی و موفق باشی
@0farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دلسوز؟
این موقع سال؟ شوخی نکن
اگه یه مشاوره تو شهرتون بتونی پیدا کنی و اگه اسمشو بگی من ادرس چنل و سایت و فروشش رو پیدا کنم شاید دلسوز باشه ولی تو این هولدینگ های مشاوره فکر نمیکنم پیدا بشهبخدا یکیو میخوام یه نگاه اجمالی به درصدام بندازه با معلما و موسسه های کلاسای انلاین اشنا باشه و یکی دو ساعت باهام حرف بزنه راهنماییم کنه خواسته زیادیه؟.. :)) هعیی
-