هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پیرو جواب عزیزان. توقعات رفته بالا. اگر نه قدیم 18 سالگی ازدواج میکردن. همه چی هم خوب و خوش بود. الآن دیگه باید تالار بگیری، و هزار تا مانع دیگه. لطفا کسی اومد خواستگاری تون سد راهش نشین. راحت و خیلی ساده برین سر خونه زندگی تون. والاااااا
-
عصر خوش
-
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#اوجِ_ناراحتی
#اوجِ_اعتماد!!!!
#واقعا...
#off_on_مسئله_این_است!واگذار کنید به خدا
یک به درک بگید و واسه یک مساله ی کم ارزش ذهنتون رو مشغول نکنید
کارهای مهم تری هست
خودشون یه روز متوجه اشتباهی که کردن میشن
ته تهش این دنیا نشد ، آخرتی در کاره
تو نمازتون همه چیو فراموش کنید به احترام خدا ،
خواهید دید که بعد نماز یا مشکلات کوچیک میشن یا شما یزرگ ( اینو از حاج آقا پناهیان یاد گرفتم ) -
کسی که 14 ساعت میخونه اصلا وقت نمیکنه بیاد اینجا که
amiirabbagh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من نگفتم الان میخونم
برای آزمون بعدی این برنامه رو گذاشتم.چون میدونم خودم تواناییشو دارم:) #قضاوت نکنیم -
عصر خوش
-
عاقا .....پسرای اینجا کسی نمیخواد دوماد شع عروسی بیفتم...دلم ی عروسی مشتی میخواد....میلاااااااااااااااد....معییییییییییییییین....... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عاقا .....پسرای اینجا کسی نمیخواد دوماد شع عروسی بیفتم...دلم ی عروسی مشتی میخواد....میلاااااااااااااااد....معییییییییییییییین....... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آلا معینه دیگه ای هم داره؟:|
-
amiirabbagh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من نگفتم الان میخونم
برای آزمون بعدی این برنامه رو گذاشتم.چون میدونم خودم تواناییشو دارم:) #قضاوت نکنیم -
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آلا معینه دیگه ای هم داره؟:|
-
فعلا همگی:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
فعلا همگی:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
amirhossein7516 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan نه عزیزم اینا الکی میگن. خَر هم ایقد نمی خونه
برام جالبه بچها به این چرت و پرت ها اعتماد میکنن !
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
والا برنامه شون بد نیست. ولی یه مشاور هم کنارش بگیری که خودشون دارن خوب میشه. ولی هیچی برنامه ریزی شخصی نمی شه
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
والا برنامه شون بد نیست. ولی یه مشاور هم کنارش بگیری که خودشون دارن خوب میشه. ولی هیچی برنامه ریزی شخصی نمی شه
amirhossein7516 پول برنامه ریزی
پول مشاوره
واقعا معلوم نیست دارن میچاپن ؟ -
پول مشاوره
واقعا معلوم نیست دارن میچاپن ؟@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پول مشاوره
واقعا معلوم نیست دارن میچاپن ؟کانالشون 20k ممبر داره. ولی قضاوتشون نکن الکی . شاید بدرد یکی هم می خوره بالاخره