هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_ Reza _ پشتیبانم اینطوری بود که واسه ۶ بهمن ازت انتظار دارم و واقعنم داره:)))
این در حالیه که من واقعا دارم نمیتونم دیگه:/@_Narges شما پشتیباناتون ازتون انتظار دارن ؟! 😑
از وقتی با قلمچی آشنا شدم همشون بدردنخور بودن حتی یه سوال ساده از بودجه بندیم جواب درست حسابی نداد بهم میگفت نمیدونم 😐
میترکونی ایشالا ... خودت اگه به استراحت نیاز داری حتما انجامش بده بخاطر خودت نه کس دیگه ای ✨ -
فقط لجندا میفهمن کلاس انلاین رو با 1080 اونم دو ایکس ببینی تو یه روز چقدر نت تموم میشه :)
-
@_Narges شما پشتیباناتون ازتون انتظار دارن ؟! 😑
از وقتی با قلمچی آشنا شدم همشون بدردنخور بودن حتی یه سوال ساده از بودجه بندیم جواب درست حسابی نداد بهم میگفت نمیدونم 😐
میترکونی ایشالا ... خودت اگه به استراحت نیاز داری حتما انجامش بده بخاطر خودت نه کس دیگه ای ✨_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_Narges شما پشتیباناتون ازتون انتظار دارن ؟! 😑
اوه خیلییییی زیاد
این پارسال نداشت به اون صورت ولی این یکی همش حواسش هست:)از وقتی با قلمچی آشنا شدم همشون بدردنخور بودن حتی یه سوال ساده از بودجه بندیم جواب درست حسابی نداد بهم میگفت نمیدونم 😐
پارسال از منم همینطوری بود
میترکونی ایشالا ... خودت اگه به استراحت نیاز داری حتما انجامش بده بخاطر خودت نه کس دیگه ای ✨
جدی لازمه استراحت کنم خیلییییی لازمه
ممنون انشالله🌹 -
@0farzam0
من نمیفهمم چرا تا قبل لفتش میدادن که ب۵د تو تایم امتحانا بهو رگ بار ببندن به شاگردا=/
بعد آخه لعنتی فصل۷ رو هم گفته=/
خودِ چرخه زنان و بحث لقاح مصیبته=/officer k
اخه ببین
اگه از اول تیر شروع کرده بودن و این مسخره بازیا که فرست کلاسو چجوری زیست بخونیم و منبع چیکا کنیم رو مینداختن دور از یک تیر شروع میکردن با آرامش بیشتری بود
نه تا یه ماه اول یه کم شل پیش برن
ولی پول نذاشت -
@0farzam0
آخ=)ببین چرا کیفیتو نمیزاری رو ۴۸۰؟
بعد جاهایی که شکل داره تغییرش بدی روی ۷۲۰
یا اصن با همون ۷۲۰ ببینی