هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 آفرین دخترم همه باهم دوست باشین دنیا دوروزه فردا دیدین افتادم مردم کی آشتیتون میده والا              
- 
@zahra-m1999 ننه تو با یاسی ما قهری؟            @faezeh-lay 
 دلم گرفته از نگنجیدن درسا بابا......
- 
@zahra-m1999 آفرین دخترم همه باهم دوست باشین دنیا دوروزه فردا دیدین افتادم مردم کی آشتیتون میده والا              @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 آفرین دخترم همه باهم دوست باشین دنیا دوروزه فردا دیدین افتادم مردم کی آشتیتون میده والا              دور از جونت بانو 
- 
@zahra-m1999 آفرین دخترم همه باهم دوست باشین دنیا دوروزه فردا دیدین افتادم مردم کی آشتیتون میده والا              @faezeh-lay خدا نکنه قند عسل جیگرطلا خوشکله بلا ....  
- 
@faezeh-lay 
 دلم گرفته از نگنجیدن درسا بابا......@dr-yassi من خوددم از کل آلایی ها داغون ترینم بهت اینو قول میدم 
 ولی بروزش نمیدونم چون دوس ندارم به بچه ها انرژی منفی بدم               
- 
@faezeh-lay خدا نکنه قند عسل جیگرطلا خوشکله بلا ....  @dr-yassi      
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 آفرین دخترم همه باهم دوست باشین دنیا دوروزه فردا دیدین افتادم مردم کی آشتیتون میده والا              دور از جونت بانو @zahra-m1999        
- 
@faezeh-lay  عا بهش بگو مثه مرضی باش عا بهش بگو مثه مرضی باش @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  عا بهش بگو مثه مرضی باش عا بهش بگو مثه مرضی باش فک کنم همون روز گفتم ناراحت نیستم 
- 
@faezeh-lay  عا بهش بگو مثه مرضی باش عا بهش بگو مثه مرضی باش @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  عا بهش بگو مثه مرضی باش عا بهش بگو مثه مرضی باش مرضی چطور مگه؟؟ 
- 
@faezeh-lay 
 دلم گرفته از نگنجیدن درسا بابا......@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay 
 دلم گرفته از نگنجیدن درسا بابا......    
- 

- 

:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:   
- 
@milad91 آمین 

- 
@milad91 آمین 

- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خدایا یکاری کن استقلال گل بخوره    

- 
سلام 
 ای ازمون زده ها
 ای کسانی ازمون را با تراز پایین گذراندید
 شکی در ان نیست که پشتیبان پدرتونو درمیاره
 وای به حالتون   
- 
سلام 
 ای ازمون زده ها
 ای کسانی ازمون را با تراز پایین گذراندید
 شکی در ان نیست که پشتیبان پدرتونو درمیاره
 وای به حالتون   @1540557162 یس یس 
 ینی من میخوام خودمو خفه کنم ولی چشمام تو چشماش نیافته
 گوشام صداشو نشنوه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:         
- 
@milad91 آمین 

- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay خورد به تیرکشون. یه بار دیگه دستا رو به آسمان بلند کنین لطفااااا    

|
 |

شعردانه
شعردانه