هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@هویججج بالکن اتاقم را برویت باز میکنم میتوانی هم گریه سر دهی هم در هوای یخ استراحت بفرمایی فرزندم
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@هویججج گریه کن و همینجور ک گریه میکنی استراحت کن
بعدش برو سر درسگاها شده همزمان با گریه درس رو خوندم:))
-
قاعده سی و دوم: همه پردههای میانتان را یکی یکی بردار تا بتوانی با عشقی خالص به خدا بپیوندی. قواعدی داشته باش، اما از قواعدت برای راندن دیگران یا داوری دربارهشان استفاده نکن. به ویژه از بتها بپرهیز، ای دوست. و مراقب باش از راستیهایت بت نسازی! ایمانت بزرگ باشد اما با ایمانت در پی بزرگی مباش!
چهل قاعده شمس🌱#شبی یه قاعده
-
@kosar-ab
استاد ریاضی ما هم میگفتش که قبول دارین که شما جزء دو هزار نفر اول هم نیستین
چون اونا خاص بودن از دهم میخوندن
ما هم همه گفتیم آره آره
بعدش چرت و پرت
گفت
اومدم بیرون همه اشو ریختم سطل آشغال
حدسم این بود که هر سال نخبه های زیادی وارد میشدن به این مدرسه بالاخره مدرسمون بد نیست که تو کرج بعد تیزهوشانه یه ناحیه اس
و چقدر با این افکار سمی و طرز فکر قبول نشدن
اصن توجه نکن
اگه اونا این حرفو میزنن
چرا دوران جمع بندی و عید و انتخاب رشته به مردم امید میفروشن که براشون انتخاب رشته کنن؟#مخاطبم تنها کسی بود که منشن کردم و اصن نظر مخالف فردی این حرفای بالا برام مهم نیس
-
@_Narges
قاعده سی و دو
https://forum.alaatv.com/post/3276024 -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@هویججج گریه کن و همینجور ک گریه میکنی استراحت کن
بعدش برو سر درسگاها شده همزمان با گریه درس رو خوندم:))
پرستو بابایی خوبه

-
@khanoomi بحث این شده بود ک یسریا اینجا تلاش نمیکنن… فالگیر و جادوگر نیست، براساس نتایج شیش ماهه بچه ها گف

️@kosar-ab حتمنم تلاشو از رو تراز قلمچی برداشت میکنن|:
چرا نگا نمیکنین کسایی که رتبه و تراز قبولیشون هیچ ربطی به تراز اون کوفتی نداره -
بریم زیست یا ریاضی ؟
اومم
زیست -
بریم زیست یا ریاضی ؟
اومم
زیستپرستو بابایی من ک چن ساعته دارم با ریاضی سرو کله میزنم
-
پرستو بابایی
فکر میکردم فقط من اینجوریم
گاهی اوقات موقع دروس حفظی موقعی که چند بار یه متنو میخونم ذهنم درگیره و دارم یه چی فکر میکنم
بعدا به خودم میاد میبینم متنو حفظم ولی اصن ذهنم درگیر یه چیز دیگه بود و خیلی خراب بود -
@kosar-ab
استاد ریاضی ما هم میگفتش که قبول دارین که شما جزء دو هزار نفر اول هم نیستین
چون اونا خاص بودن از دهم میخوندن
ما هم همه گفتیم آره آره
بعدش چرت و پرت
گفت
اومدم بیرون همه اشو ریختم سطل آشغال
حدسم این بود که هر سال نخبه های زیادی وارد میشدن به این مدرسه بالاخره مدرسمون بد نیست که تو کرج بعد تیزهوشانه یه ناحیه اس
و چقدر با این افکار سمی و طرز فکر قبول نشدن
اصن توجه نکن
اگه اونا این حرفو میزنن
چرا دوران جمع بندی و عید و انتخاب رشته به مردم امید میفروشن که براشون انتخاب رشته کنن؟#مخاطبم تنها کسی بود که منشن کردم و اصن نظر مخالف فردی این حرفای بالا برام مهم نیس
@f-nalist
بعضیا ک واقن چرند میگن.. ولی اینکه فکر کنی از ششصدهزار نفر عقبی و بر اساس اون تلاش کنی بنظرم خوبه، ب شرطی ک جنگجو باشی و قوی -
@kosar-ab حتمنم تلاشو از رو تراز قلمچی برداشت میکنن|:
چرا نگا نمیکنین کسایی که رتبه و تراز قبولیشون هیچ ربطی به تراز اون کوفتی نداره@khanoomi اره میگن خبب هرکی بالای شیش و دویست اورد قبولهههه
-
-
@kosar-ab قبول ندارم
ولی تو زیر این رقمی یا بالاش؟
کارنامه ها رو نگا کنین طرف با میانگین 25 تا 30 پزشکی روزانه داره میخونه فقط برای چی؟؟؟ چون تراز سوابقش ترکونده براش امسال همه چی درصدو تراز نیس من که ی بخش زیادیو درگیر تشریحی خوندنم ک براحتی افت ترازو درصدو برام جبران میکنه وقتی رفتی اون رشته ای ک میخایی کسی نمیاد ازت درصد بپرسه مهم نیس مهم رسیدنه که با راه راحت تریم میشه بهش رسید -
officer k
واللا اینم یکیه خودش و ظاهرش

-
officer k
واللا اینم یکیه خودش و ظاهرش

-
@kosar-ab مثلن یکی از دوستام پارسال ترازش اکثرن رو 7 یا بالای 7 بود درصدای کنکورشم خب خیلی خوب بود بیشتر 60 ب بالا شد ولی رتبه ش شد 4800 و الان دوباره پشته!!! تراز سوابقش کم بود درحالیکه دیروز ی کارنامه دیدم همه درصداش یک سوم درصدای دوستم بود پزشکی روزانه میخونه الان

|
شعردانه