هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Mitra_
خدا قوت -
جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی... :))
-
CpR نه واقعا
اگر همسرش رو دوست داشته باشه و بهش احساس نزدیکی کنه حتما باهاش مطرح میکنه
اینا دیگه برمیگرده به خصوصیات دیگش وگرنه مربوط به درونگراییش نیست
البته به نظرمن، شاید نظرم اشتباه باشه -
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR خیلی فرق داره واقعا
اگه مغروره اصلا یه بحث جداست
ولی افراد درونگرا دست خودشون نیست، ذاتا خصلتی دارن که باید تو خودشون برن تا بتونن تجدید قوا کنن و حالا بخوان صحبت کنن
یعنی کلا و در اکثر مواقع برای افراد درونگرا بهترین مرهم خودشونن و بعدش به کسی که از همه بیشتر دوستش دارن پناه میبرنمن تا اینجا با حرفات خیلی موافقم
و خب به این آدم باید اهمیت داد ولی خیلی پیگیر شدن و اینکه مثلا حتما الان بهم بگو چته کار اشتباهیه
نظرم اینه تا وقتی حالش مساعد نشد زیاد بهش اهمیت ندیم و بزاریم ت حال خودش باشه
و اگر این آدم به عنوان همسرمه پس اینقدر برام محترم و دوست داشتنی بوده که انتخابش کنم پس بهش اهمیت میدم
بعد از درگیری یا حالا یکم از مشکلش ک برارخ و آروم تر بشه من ترجیح میدم بهش اهمیت بدم .
موافقی؟!
-
lO_Ol ممنون منم خوبم
انشاالله که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و بهترینا برات رقم بخوره@ABR_DJ چخبر امیر؟ اوضاع خوب پیش رفت؟
-
@danial-hosseiny نه اخه ببین اون دوتا سفیدی بالا اطرافش خط هایی شبیه خارج شدن خطوط میدان از بار هست انگار که بارها همنامند . بعدشم اون زمان فقط میدونستم رشته ت ریاضیه فکر میکردم طبیعه کسی که ریاضی بخونه از بارهای الکتریکی عکس بذاره
_Mitra_
من سکوت میکنم -
به طور کلی به نظرم اگر شخصی باشه که حالا طبق اون متنی که نوشتم مثل یه نویسنده یا روانشناس بتونه به عمیق ترین بخشهای ذهنمون نفوذ کنه و بفهمه چی تو سرمون میگذره یا تعبیر درستی از هر رفتارمون داشته باشه چیز بدی نیست البته در صورتی که از این فهم در جهت درک ما و راهنمایی ما استفاده کنه و تا حد امکان این رو به رومون نیاره چون اگر خودمون بخوایم میتونیم به همچین شخصی مراجعه کنیم و شاید اگر بفهمیم اون فرد میدونه چی تو ذهنمون میگذره نسبت بهش گارد بگیریم و نخوایم از کمکش استفاده کنیم....
-
نفسم گرفت ازین شب در این حصار بشکن
در این حصار جادویی روزگار بشکنچو شقایق از دل سنگ برآر رایت خون
به جنون صلابت صخره ی کوهسار بشکنتو که ترجمان صبحی به ترنم و ترانه
لب زخم دیده بگشا صف انتظار بشکنسر آن ندارد امشب که برآید آفتابی؟
تو خود آفتاب خود باش و طلسم کار بشکن(:
-
به طور کلی به نظرم اگر شخصی باشه که حالا طبق اون متنی که نوشتم مثل یه نویسنده یا روانشناس بتونه به عمیق ترین بخشهای ذهنمون نفوذ کنه و بفهمه چی تو سرمون میگذره یا تعبیر درستی از هر رفتارمون داشته باشه چیز بدی نیست البته در صورتی که از این فهم در جهت درک ما و راهنمایی ما استفاده کنه و تا حد امکان این رو به رومون نیاره چون اگر خودمون بخوایم میتونیم به همچین شخصی مراجعه کنیم و شاید اگر بفهمیم اون فرد میدونه چی تو ذهنمون میگذره نسبت بهش گارد بگیریم و نخوایم از کمکش استفاده کنیم....
Nilay
چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی
که سخن نگفته باشی، به سخن رسیده باشد -
Nilay
Nilay
که سخن نگفته باشی، به سخن رسیده باشد@danial-hosseiny این همه نوشتم و شما با یک بیت شعر کل منظورم رو رسوندید دقیقا همینه
ممنون -
Nilay
عاشقش بودم و او قدر بزی فهم نداشت
چه کنم باز که او حبهی انگور من است -
[audio/wsYa4RF8feYra2TQ17YWmTov.mp3]
این یکی بیشتر از صدای شجریان و آهنگ پورناظر شخص شخیص سعدی به جان آدم آتش میزنه (:
-
بز آخه