هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
میگفتن که:
من مسیحای فلک هستم ولی
فاطمه باشد مسیحای علی -
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو سلامممم سلما
من درحال حاضر یه سرماخورده ام با یکم آدم😂💔
تو چطوری؟سلااامم مجدد
عه پس شریکیم😂😂💙
خوبب من در حال حاضر عالییی
دعا میکنم تو هم زودی زودی عالییی شیییی@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو چطوری؟سلااامم مجدد
عه پس شریکیم😂😂💙
دعا میکنم تو هم زودی زودی عالییی شییییخوشبختم 😂🤝🧡
هااا عالیی که هستم ولی از دعات کمال تشکر را دارم دوست عزیز😌🧡😂 -
-
میگفتن که:
من مسیحای فلک هستم ولی
فاطمه باشد مسیحای علیزهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگفتن که:
من مسیحای فلک هستم ولی
فاطمه باشد مسیحای علیسلااممم زهرااا چیطوریییی امشب تا هستم رو دور حال احوال😂
-
باباها همهشان عاشقند.
باید خیلی عاشق باشی که از خواب و تفریحت بزنی و سختیِ کار بیوقفه را به جان بخری تا خانوادهات در آرامش و رفاه باشند. که حاصل یک ماه تلاش شبانه روزیات را یک شبه با شور و اشتیاق، برای شادی خانوادهات خرج کنی و حتی یک لحظه هم احساس پشیمانی نکنی، که کِیف کنی از این که تمام حاصل چندماه کار و تلاشت را گوشواره کردهای برای دخترت، دوچرخه کردهای برای پسرت و یا انگشتری برای قدردانی از همسرت.
باید عاشق باشی که هر سال عید برای همهی خانواده کفش و لباس بگیری و به خودت که رسید بگویی "من لباس نمیخوام، همینها که دارم کافیست." که اصرار کنند و انکار کنی. بعد هم با لبخند رضایتی به لب، ذوق بچههات را در لباسهای نو تماشا کنی و برای شادیهای بعدیشان برنامه بچینی.
باید خیلی عاشق باشی که چندماه با تمام توانت و بیشتر از همیشه تلاش کنی، با سختی و ناملایمتیهای زمانه بجنگی تا در نهایت، یکبار دست خانواده را بگیری و یک وری ببریشان و یک خاطرهی خوب به آلبوم خاطرههاشان اضافه کنی. بابا که باشی خودت را در قبال حالِ خانواده مسئول میدانی، که دلخوشی به لبخندهاشان، به اینکه امنیتی در نهایت نا امنی و تکیهگاهترینی برای کسانی که روی آغوش پدرانهات حساب کردهاند. باید بابا باشی و عاشق؛ که تمام دغدغه و اولویتت خوشبختی و شادی خانوادهات باشد. که تمام حواس مردانهات جمعِ دلخوشی بچهها و آرامش مامان بچهها باشد.
باباها از خودگذشتهترین و عاشقترین موجودات دوستداشتنی و سبیلدار جهانند.💙-نرگس صرافیان طوفان
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو چطوری؟سلااامم مجدد
عه پس شریکیم😂😂💙
هااا عالیی که هستم ولی از دعات کمال تشکر را دارم دوست عزیز😌🧡😂Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو چطوری؟سلااامم مجدد
عه پس شریکیم😂😂💙
هااا عالیی که هستم ولی از دعات کمال تشکر را دارم دوست عزیز😌🧡😂خواهش مندم😂💙
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگفتن که:
من مسیحای فلک هستم ولی
فاطمه باشد مسیحای علیسلااممم زهرااا چیطوریییی امشب تا هستم رو دور حال احوال😂
@نویسنده-کوچولو
سلام عزیزمممم😍😂
خوبم خداروشکرر
شما خوبی؟ -
@نویسنده-کوچولو
سلام عزیزمممم😍😂
خوبم خداروشکرر
شما خوبی؟زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
سلام عزیزمممم😍😂
خوبم خداروشکرر
شما خوبی؟خیلیییم خوببب
من نیز در احوالات عالی ب سر میبرم😂💙💙 -
تو را دارم؛ جهان گو خصم شو آفاق گو دشمن
چه پروا هر که را باشد به عالم چون تو مولایی( : -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
سلام عزیزمممم😍😂
خوبم خداروشکرر
شما خوبی؟خیلیییم خوببب
من نیز در احوالات عالی ب سر میبرم😂💙💙@نویسنده-کوچولو
خداروشکر که خوبی😂❤ -
باباها همهشان عاشقند.
باید خیلی عاشق باشی که از خواب و تفریحت بزنی و سختیِ کار بیوقفه را به جان بخری تا خانوادهات در آرامش و رفاه باشند. که حاصل یک ماه تلاش شبانه روزیات را یک شبه با شور و اشتیاق، برای شادی خانوادهات خرج کنی و حتی یک لحظه هم احساس پشیمانی نکنی، که کِیف کنی از این که تمام حاصل چندماه کار و تلاشت را گوشواره کردهای برای دخترت، دوچرخه کردهای برای پسرت و یا انگشتری برای قدردانی از همسرت.
باید عاشق باشی که هر سال عید برای همهی خانواده کفش و لباس بگیری و به خودت که رسید بگویی "من لباس نمیخوام، همینها که دارم کافیست." که اصرار کنند و انکار کنی. بعد هم با لبخند رضایتی به لب، ذوق بچههات را در لباسهای نو تماشا کنی و برای شادیهای بعدیشان برنامه بچینی.
باید خیلی عاشق باشی که چندماه با تمام توانت و بیشتر از همیشه تلاش کنی، با سختی و ناملایمتیهای زمانه بجنگی تا در نهایت، یکبار دست خانواده را بگیری و یک وری ببریشان و یک خاطرهی خوب به آلبوم خاطرههاشان اضافه کنی. بابا که باشی خودت را در قبال حالِ خانواده مسئول میدانی، که دلخوشی به لبخندهاشان، به اینکه امنیتی در نهایت نا امنی و تکیهگاهترینی برای کسانی که روی آغوش پدرانهات حساب کردهاند. باید بابا باشی و عاشق؛ که تمام دغدغه و اولویتت خوشبختی و شادی خانوادهات باشد. که تمام حواس مردانهات جمعِ دلخوشی بچهها و آرامش مامان بچهها باشد.
باباها از خودگذشتهترین و عاشقترین موجودات دوستداشتنی و سبیلدار جهانند.💙-نرگس صرافیان طوفان
-
@نویسنده-کوچولو
خداروشکر که خوبی😂❤زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
خداروشکر که خوبی😂❤متشکرمم😂💙💙
-
-نرگس صرافیان طوفان
اسم ایشون رو دارم زیاد میبینم این روز ها
قم قویی دارن
-
دنیا بد نیست