هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_ Reza _ دهم دلم تنگ شده درست بشینم کارش کنم البته یه دور تموم شد واسه دور دوم:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: الان که گفتی اون دونه سورمه ایا چین؟:face_with_tears_of_joy:
@_Narges تابستون یازدهم به دوازدهم فرصت مناسبیه 😂 بشین خوردش کن 😎 وایس نشونت بدم ... نکته خاصی ندارها وزیکولن ولی خب یه آزمون گزارش کرده بود منم طول این سه سال ندیده بودمشون اینقد ریز بودن 😂💔
حالا بازم مولکولی عکس فرستادم خوب نشد ص۲۵ کتاب رو برو ببین و یه درود به مؤلفش بفرست 😂😂😂 -
آدمک ببینید یه گویچه ی سفید مثل نوتروفیل که هَستَش چند قسمتیه مشخصه حتی از رو شکلم که این هسته با زوائد مختلفی بخشاش به هم وصل شدن
ولی واسه ی بازوفیل چون هسته دو قسمتیه انگار فقط یه زائده وجود داره که 2 قسمت هسته رو به هم متصل میکنه -
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کارت عالیه ماشالا تلاشتم بیشتر کنی بر وفق مراد خودتم بشه دیگ واویلایی
😂
آره. امیدوارم اوضاع بهتر شه. 😃🌹🌹_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
روز به روز بهتر میشه اگه خدا بخواد
به به. دمت گرم. عالی بمونی 🌹🌹✋
-
آدمک منم نمیبینم خب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
ولی تست قلم خود امروز گفته داره
و میگم
اصلا این گزینه به خاطر زوائدی غلط میشه چون هستش یه زائده داره
حس میکنم از همون کلمه ی هسته ی 2 قسمتی میشه استنباطش کرد -
آدمک منم نمیبینم خب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
ولی تست قلم خود امروز گفته داره
و میگم
اصلا این گزینه به خاطر زوائدی غلط میشه چون هستش یه زائده داره
حس میکنم از همون کلمه ی هسته ی 2 قسمتی میشه استنباطش کرد -
@_Narges ول کنید توروخدا از این تستا رد شید
اون تست کنکور که راجب زائده حبابک اومده بود خیلیییییییی منطقی تر از همچین تستیه -
@_Narges تابستون یازدهم به دوازدهم فرصت مناسبیه 😂 بشین خوردش کن 😎 وایس نشونت بدم ... نکته خاصی ندارها وزیکولن ولی خب یه آزمون گزارش کرده بود منم طول این سه سال ندیده بودمشون اینقد ریز بودن 😂💔
حالا بازم مولکولی عکس فرستادم خوب نشد ص۲۵ کتاب رو برو ببین و یه درود به مؤلفش بفرست 😂😂😂 -
خانوم لوبیا
نمیتونم بگممممممم@f-nalist
عب نداره
جبران میکنی🥺 -
@f-nalist
عب نداره
جبران میکنی🥺خانوم لوبیا
منم خراب کردم . عب نداره ؟🥺 -
خانوم لوبیا
منم خراب کردم . عب نداره ؟🥺@Ay
الهی🥺😂
ن عب نداره