هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگر من با خودم صحبت می کنم، به این معنی است که من مشکل دارم؟
نه!
وقتی فردی با خود صحبت می کند، شروع به تفکر می کند، تجربیات و انگیزه خود را بهتر درک می کند.
این خیلی خوب است.
امروزه مردم کمتر با خود صحبت می کنند و دائماً تحت تأثیر برخی اطلاعات و سروصدای بیرونی قرار می گیرند: پادکست ها، سریال های تلویزیونی، شبکه های اجتماعی.بسیاری از مردم از تنها ماندن با افکار خود می ترسند
و سعی می کنند با کمک این صدای بیرونی از آنها فرار کنند. این فقط می تواند یک مشکل باشد.پس چرا گیر میدن به من؟!!!!
یا به تو Sachli
@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه!
وقتی فردی با خود صحبت می کند، شروع به تفکر می کند، تجربیات و انگیزه خود را بهتر درک می کند.
این خیلی خوب است.
امروزه مردم کمتر با خود صحبت می کنند و دائماً تحت تأثیر برخی اطلاعات و سروصدای بیرونی قرار می گیرند: پادکست ها، سریال های تلویزیونی، شبکه های اجتماعی.بسیاری از مردم از تنها ماندن با افکار خود می ترسند
و سعی می کنند با کمک این صدای بیرونی از آنها فرار کنند. این فقط می تواند یک مشکل باشد.پس چرا گیر میدن به من؟!!!!
یا به تو Sachli
من همیشه با خودم بلند بلند صحبت میکنم بعد همیشه فک میکنن دارم با تلفن حرف میزنم
البته ی سریا فک میکنن دیوونم ک مهم نیس -
نه!
این خیلی خوب است.
یا به تو Sachli
من همیشه با خودم بلند بلند صحبت میکنم بعد همیشه فک میکنن دارم با تلفن حرف میزنم
البته ی سریا فک میکنن دیوونم ک مهم نیس -
@نویسنده-کوچولو همینایی که گفتی منم هستم
واقعا مهم نیس
به خودمون مربوطهبلهه
-
زهرا بنده خدا 2
سلام. برای معنی که نه.
ولی معمولا کامنتای گنجور چیزای خوبی میشه توش خوند و فهمید.
میتونی بپرسی همینجا خودمون دستی بر دشنه داریم به هر حال@danial-hosseiny
متشکرم -
_MILAD_
عه ملییی🥹
چطوری -
خانوم لوبیا در کافــه میـــم♡ گفته است:
- از بین آدما زندگیتون،دل نازکا رو بیشتر دوست داشته باشید! همونا که زود میرنجن ولی زودم میبخشنت،همونا که زود عصبی میشن و زود آروم میشن!
دل نازکا هیچوقت ناامیدت نمیکنن! اونا آدمایی هستن که هر چند سالشون هم که باشه،هنوزم قلب یه بچه دو ساله تو سینشون میتپه ...:)
اوخییی 🥺
- از بین آدما زندگیتون،دل نازکا رو بیشتر دوست داشته باشید! همونا که زود میرنجن ولی زودم میبخشنت،همونا که زود عصبی میشن و زود آروم میشن!
-
officer k در کافــه میـــم♡ گفته است:
فایل چهل قاعده شمس🌱
#شبی یه قاعده تمام شد=)
تبریکککک
️
پروژه بعدی چیه