هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
البته بچههای ما هم همینن. مورد داشتیم دخترا برای ۱۷.۵ هم گریه میکردن عین ابر بهار.
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته بچههای ما هم همینن. مورد داشتیم دخترا برای ۱۷.۵ هم گریه میکردن عین ابر بهار.
من هفده و نیم بشم پرواز میکنم
-
@danial-hosseiny
من ولی جدی میفتم
چرا هیچکس باور نمیکنه
الان داشتم با بچه ها حرف میزدم
میگن نه الکی استرس داری تو
من جدی میفتم@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny
من ولی جدی میفتم
چرا هیچکس باور نمیکنه
من جدی میفتممن اونسری ب یکی دلداری دادم ک نه نمیفتی کسی نمیندازن دقیقا همون درس افتاد
سعی میکنم چیزی نگم بت
ولی سعی کن بدون نگرانی بشینی بخونی تا صبحم ک وقته -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
erfanyy
من اگه شهریه میدادم و میفتادم مشکل بودکلا میدونی
وقتی پول میدی میری سر کلاس می بینی استاد چیزی نمیگه و خوب درس نمیده یا نمره ات رو کمتر میده خیلی به شعور و پولت توهین میشه@Alba
موافقم
ولی خب بعدا ماهم قراره حمالی کنیم پولشون دربیاد -
@danial-hosseiny
من ولی جدی میفتم
چرا هیچکس باور نمیکنه
من جدی میفتم@Soniaaa
من این ترم مطمئن بودم دوتا درسو میوفتم و رفیقم گفت مزخرف نگو تهش ۱۸ میشی بعد بهت دیگه بهت میگیم ¥×$÷
دو روز پیش نمراتو که زدن، متوجه شدم اون منو بیشتر از خودم میشناسه و من الآن ¥×$÷ام =))))))))))))) -
@Soniaaa
من این ترم مطمئن بودم دوتا درسو میوفتم و رفیقم گفت مزخرف نگو تهش ۱۸ میشی بعد بهت دیگه بهت میگیم ¥×$÷
دو روز پیش نمراتو که زدن، متوجه شدم اون منو بیشتر از خودم میشناسه و من الآن ¥×$÷ام =)))))))))))))@danial-hosseiny
نه من جدی ام -
@Soniaaa
دو روز پیش نمراتو که زدن، متوجه شدم اون منو بیشتر از خودم میشناسه و من الآن ¥×$÷ام =)))))))))))))@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
دو روز پیش نمراتو که زدن، متوجه شدم اون منو بیشتر از خودم میشناسه و من الآن ¥×$÷ام =)))))))))))))این خیلی حس خوبیهههه
فک میکنی میفتی ولی پاس میشیییی -
@Soniaaa
دیگه یا میوفتی ترم بعد برمیداری. یا میوفتی ترم بعد برنمیداری.
هیچکدومش نه غصه داره نه قصه.
اگه تلاشتو کردی که فدای سرت. نکردی هم خودت بشین دو دوتا چهارتا کن از این به بعد اشتباهتو تکرار نکنی. -
به خدا دو سال دیگه حتی یادتون نمیاد اسم و فامیل خیلی از استادا رو. سخت نگیرین خداوکیلی.
-
یهو در لحظه همهتون تصمیم گرفتین برین؟!
-
-
@Soniaaa
دیگه یا میوفتی ترم بعد برمیداری. یا میوفتی ترم بعد برنمیداری.
هیچکدومش نه غصه داره نه قصه.
اگه تلاشتو کردی که فدای سرت. نکردی هم خودت بشین دو دوتا چهارتا کن از این به بعد اشتباهتو تکرار نکنی.@danial-hosseiny
خیلی تاثیر گذار بود
وسط بدبختیام بدتر شدم -
@Soniaaa
میدونی قرار بود یکیش «نمیوفتی» باشه.
نمیدونم چرا اینطوری شد -
به خدا دو سال دیگه حتی یادتون نمیاد اسم و فامیل خیلی از استادا رو. سخت نگیرین خداوکیلی.
ولی من فامیلی معلم کلاس اولمم یادمه
-
-
ولی من فامیلی معلم کلاس اولمم یادمه
@ariana-a
دقیقا -
یادمون میمونه
-
Hhh Hh
قربونت برم مرسی منم خوبم^^