هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh نمیدونم چیجوری میان ناشناس پیام میزارن، همینجا میگم
خواستم بگم خیلی خوبیخوشم میاد ازت
-
@_Narges من خودم سال دوازدهم از مهر نرفتم… چون یه مشت خنگ تو کلاس بودن، ولی مدرسه جوش خیلی بهتره، مخصوصا اگه بچه ها درسخون باشن
-
Hhh Hh
بچه ها بنظرم اگه خواستین بعدن یکی از بین خودتونو ناظم کنین ایشون رو به قدرت برسونین
واقعا لیاقتشو دارن -
@f-nalist ولی مدیر منم که تو فرزانگان دبیر زمین بود گفت یه سال یکی از بچه نرفته مدرسه گفته تو خونه میخونه رتبش شده 1500 فکر کنم و پزشکی آورده اما یکی دیگه که تا آخر رفته رتبش شده 700
نمیدونم بازم....@_Narges امسال شقایق باقری توی مدیکال استوز مصاحبش رو گذاشته بودن دو رفمی شده بود میگفت من کلا کلاس خاصی غیر مدرسه نرفتم و میگفت توی دوزادهم فک کنم از عید به بعد گقت فقط ۲ روز رفتم مدرسه
-
@_Narges امسال شقایق باقری توی مدیکال استوز مصاحبش رو گذاشته بودن دو رفمی شده بود میگفت من کلا کلاس خاصی غیر مدرسه نرفتم و میگفت توی دوزادهم فک کنم از عید به بعد گقت فقط ۲ روز رفتم مدرسه
-
بعدا ی چت بزن
:))) -
Nasrinsani اهوم
ولی خب نسرین هم خود مدرسه هم جوش خیلی مهمه@_Narges اره همین به خود مدرسه و بچه ها و ... اینا خیلی ربط داره ولی اکثرا بچه ها این تایم رو از سال خیلی کم میان یا نمیان.
-
مگه قرار نبود بهمن دیگه بچه ها مدرسه نرن؟
-
@_Narges اره همین به خود مدرسه و بچه ها و ... اینا خیلی ربط داره ولی اکثرا بچه ها این تایم رو از سال خیلی کم میان یا نمیان.