هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh
بچه ها بنظرم اگه خواستین بعدن یکی از بین خودتونو ناظم کنین ایشون رو به قدرت برسونین
واقعا لیاقتشو دارن -
@f-nalist ولی مدیر منم که تو فرزانگان دبیر زمین بود گفت یه سال یکی از بچه نرفته مدرسه گفته تو خونه میخونه رتبش شده 1500 فکر کنم و پزشکی آورده اما یکی دیگه که تا آخر رفته رتبش شده 700
نمیدونم بازم....@_Narges امسال شقایق باقری توی مدیکال استوز مصاحبش رو گذاشته بودن دو رفمی شده بود میگفت من کلا کلاس خاصی غیر مدرسه نرفتم و میگفت توی دوزادهم فک کنم از عید به بعد گقت فقط ۲ روز رفتم مدرسه
-
@_Narges امسال شقایق باقری توی مدیکال استوز مصاحبش رو گذاشته بودن دو رفمی شده بود میگفت من کلا کلاس خاصی غیر مدرسه نرفتم و میگفت توی دوزادهم فک کنم از عید به بعد گقت فقط ۲ روز رفتم مدرسه
-
بعدا ی چت بزن
:))) -
Nasrinsani اهوم
ولی خب نسرین هم خود مدرسه هم جوش خیلی مهمه@_Narges اره همین به خود مدرسه و بچه ها و ... اینا خیلی ربط داره ولی اکثرا بچه ها این تایم رو از سال خیلی کم میان یا نمیان.
-
مگه قرار نبود بهمن دیگه بچه ها مدرسه نرن؟
-
@_Narges اره همین به خود مدرسه و بچه ها و ... اینا خیلی ربط داره ولی اکثرا بچه ها این تایم رو از سال خیلی کم میان یا نمیان.
-
Reza-H دوازدهما؟
Nasrinsani آره
-
Nasrinsani آره
-
Reza-H اخه بعضی مدرسه ها فک کنم تموم نکردن کتابا رو.
Nasrinsani اصلا بحث تموم کردن نبوده. طرفای آبان که می خواستن متقاعدمون کنن که بیایم بحث این بود که تا اول بهمن بیاید
-
هووففف
-
@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist چی شد؟
سر اینکه بهونه شاید میارم
من یه آدم تنبلم که میخوام بمونم خونه و درس نخونم بشینم و سریال های نمیدونم دیزنی و اون یکی رو ببینم بعدش برم اینستاگرام دو ساعت اکسپلور رو بگردم
بعد بشینم پای یوتیوب این دیس و فیت دادن هارو با ویدیو های سحر قریشی رو ببینم
شبم برم استریم کال اف دیوتی ببینم
میخوام نرم مدرسه -
نمیشه دیگه نمیشه
-
ولی خیلی نامردین
خیلی( :
نمیخوام بیام اصلا...