نا امیدی و خستگی یه کنکوری تو زمستون
-
مآهور سلام
خب ببین من یه 2 ماهی اینطوری بودم به دلایلی
کلا مشاورا میگن که همه کنکوریاا یه مدتی حالا یا خسته میشن
یا ساعت مطالعشون و کیفیتش میاد پایین
یا مثلا 2 ماه خیلی درس میخونن ولی ازمون پیشرفتی نمیکنن .
خب احتمالا توام اینطوری شدی چون فکر کنم قبل اینو خوب میخونی
نباید بزاری همینطوری بمونی . اصلا اونی که قبول میشه فرقش با بقیه تو همین چیزاست
یکی بوده مثل تو شده تونسته خودشو بکشه بیرون و موفق شده یکیم نه .
ببین راه حل خاصی نیس اینطوری نیس من بیام چمیدونم مثل دکتر دارو تجویز کنم که. باید بخونی !!منم اینطوری شدم همینو میگفتن
مجبور کن خودتو بخونی .یعنی یه چند روز گوشیو بزار کنار جایی نیا خودتو هر جور شده بزار زیر فشار حسابی چند روز درس بخون . تست زیاد و ساعت مطالعه بالا
بقول استادم که بهم گفت یه هفته غیرت بزاری خوب بخونی از این چرخه میای بیرون
حالا تکنیکای مختلفی هست مثل این تکنیک پومودورو و تکنیکای دیگه میتونی استفاده کنی@Ay آره فکر کنم راست میگین بنظر منم احتمالا راه خاصی جز ادامه دادن نداره.. گوشیو که خیلی وقته گذاشتم کنار.
@Ay در نا امیدی و خستگی یه کنکوری تو زمستون گفته است:
بقول استادم که بهم گفت یه هفته غیرت بزاری خوب بخونی از این چرخه میای بیرون
+++
-
مآهور
فقط هر طوری هست نزار طول بکشه چون یه مدتی بگذره انگاری عادت میشه
عذاب وجدان داری و دلت میخواد بخونی ولی نمیتونی -
Kourosh Mousavi اوهوم ادامه دادن مهم تر از شروع کردنه..
واقعا زمستون خیلی بازه بدیه ادم یهو خالی میکنهاره گوشیو از همون اول که تصمیم به پشت کنکور موندن گرفتم گذاشتم کنار.. درمورد سبک گرفتن.. بدی من اینه که همینجوریشم ساعت مطالعه فوق العده ای ندارم که بگم بخاطر این خسته شدم. بین 5 6 ساعت تا فوقش 8 ساعت در گردشه.. ادم زیاد خوندن نیستم کلا خسته میشم. همین موضوعم باعث نگرانیم میشه ولی خب..
خیلی ممنونم از حرفاتون.
-
مآهور در نا امیدی و خستگی یه کنکوری تو زمستون گفته است:
@Alba وضعیتم تقریبا ثابته تو آزمون. ولی هر چی میگذره پرش ذهنیم بیشتر میشه و خیلی حوصله درسو ندارم.
درواقع دلم میخواد بخونم ولی حوصله خوندن ندارم
درمورد برنامه که مطابق بودجه بندی قلمچی پیش میرم هرچند این هفته نتونستم به پیشروی سریع (برنامه ای که تا قبل عید درسا تموم میشه) برسم..یه مقدار خسته شدی یه استراحت کوچیک کن
استراحت هم منظورم اینه یه روز کمتر بخون نه که کلا صفر بشه یا چند روز متوالی باشه
و سعی کن تو روز استراحتت خوش بگذرونی
کارای مورد علاقت رو بکن
بعدش هدفت رو برای خودت بازم مرور بکن رشته دلخواهت دانشگاه دلخواهت که ببینی برای چی درس میخونی
اینکه حوصله درس نداری واسه خستگیه ولی بیشتر بچه ها هدف شون یادشون میره یا انگیزه شون کمتر میشه
بعدش برای خودت برنامه ریزی که انجام میدی برنامت رو با درس مورد علاقت شروع کن
که شوق و انگیزه برنامت باشه
پرش ذهنی هم ربط به نوع خوندنت داره
اول از همه داخل اتاق مطالعه ات گوشیت همراهت نباشه که همش حواست پرت شه
بلند بلند درس نخون و با چشمات بخون زیر کلمات مهم خط بکش
بعد از چند بار خوندن میتونی یه بار دو بار برای خودت بلند تکرار کنی ولی از اول بلند بخونی هم حواس پرتی میاره هم با صدای بلند صحبت کردن همین طوری عادی انرژی آدم رو می گیره
و حتی اگر موقع درس خوندن اذیت میشی میتونی بازه مطالعاتیت رو کمتر کنی مثلا 90 دقیقه 15 دقیقه استراحت بودی بشه 75 دقیقه خوندن 15 دقیقه استراحت
و آخر سر برای خودت جایزه قرار بده که آخر روز انگیزه بگیری برای فردا
برنامه و ساعت مطالعت رو داخل دفتری برای خودت می نویسی؟ -
@Alba وضعیتم تقریبا ثابته تو آزمون. ولی هر چی میگذره پرش ذهنیم بیشتر میشه و خیلی حوصله درسو ندارم.
درواقع دلم میخواد بخونم ولی حوصله خوندن ندارم
درمورد برنامه که مطابق بودجه بندی قلمچی پیش میرم هرچند این هفته نتونستم به پیشروی سریع (برنامه ای که تا قبل عید درسا تموم میشه) برسم..مآهور
وای دقیقا منم
من تا قبل ترمدوم اینجا نمیومدم یا خیلی کم
ولی الان حس آدمی رو دارم که اصلا دلش نمیخواد درس بخونه -
Kourosh Mousavi اوهوم ادامه دادن مهم تر از شروع کردنه..
واقعا زمستون خیلی بازه بدیه ادم یهو خالی میکنهاره گوشیو از همون اول که تصمیم به پشت کنکور موندن گرفتم گذاشتم کنار.. درمورد سبک گرفتن.. بدی من اینه که همینجوریشم ساعت مطالعه فوق العده ای ندارم که بگم بخاطر این خسته شدم. بین 5 6 ساعت تا فوقش 8 ساعت در گردشه.. ادم زیاد خوندن نیستم کلا خسته میشم. همین موضوعم باعث نگرانیم میشه ولی خب..
خیلی ممنونم از حرفاتون.
مآهور
من مدرسه میرم
مشکلم اینه که روزایی که مدرسه میرم ۶ ساعت میخونم روزایی که مدرسه نمیرمم ۶ ساعت میخونم
تصمیم گرفتم روزایی که مدرسه نمیرم برم کتابخونه مثلا امروز مدرسه ندارم -
کلا از ثابت بودن خسته شدم
تصمیم گرفتم برم کتابخونه شاید اونجا به قولی مغزم بیشتر درس خوند -
کلا از ثابت بودن خسته شدم
تصمیم گرفتم برم کتابخونه شاید اونجا به قولی مغزم بیشتر درس خوندGharibe Gomnam خیلیا تعریف میکنن از کتابخونه بنظرم بدرد بخوره برات
-
@khanoomi هرکاری میکنی فقط چرخه ۹۰ دقیقه ای رو اجرا نکن
-
هویججج
چطور؟
منم مشکل خواب دارم اینکه زیاد خوابم بیاد نه فقط صبحا نمیتونم بیدار شم
امروز که با دوستم حرف میزدیم نشست برام این چرخه رو توضیح داد و گفت با این میتونی مشکلت رو حل کنیSama_neh
Kourosh Mousavi🫵 این پارسال خواب بچه های انجمن رو بهم ریخته بود با چرخه ۹۰ دقیقه ای
-
هویججج چیکار کنم ینی؟
-
@khanoomi
بنظرم اگه خوابت میاد
یک روز درس خوندن رو متوقف کن
قشنگ استراحت واقعی کن
برو بیرون بمون انقدر زیاد که بوی آفتاب بدی
بعد آهنگ لایت بذار هرچی تو ذهنت رو روی یه برگه بنویس
و یه برنامه خفن اما واقع گرانه بنویس یا مشاور کاربلد بگیر
اتاقت رو مرتب کن
ورزش کن
مسواک بزن
از این انگیزشی های رنگی رنگی بنویس بزن به دیوار
درسته پشت کنکوری ولی حق نداری پژمرده بخونی
قرص ملاتومین هم برای تنظیم خواب خوبه -
Sama_neh
Kourosh Mousavi🫵 این پارسال خواب بچه های انجمن رو بهم ریخته بود با چرخه ۹۰ دقیقه ای
-
Sama_neh
تاپیک مشکل خواب من رو ببین -
@khanoomi
بنظرم اگه خوابت میاد
یک روز درس خوندن رو متوقف کن
قشنگ استراحت واقعی کن
برو بیرون بمون انقدر زیاد که بوی آفتاب بدی
بعد آهنگ لایت بذار هرچی تو ذهنت رو روی یه برگه بنویس
و یه برنامه خفن اما واقع گرانه بنویس یا مشاور کاربلد بگیر
اتاقت رو مرتب کن
ورزش کن
مسواک بزن
از این انگیزشی های رنگی رنگی بنویس بزن به دیوار
درسته پشت کنکوری ولی حق نداری پژمرده بخونی
قرص ملاتومین هم برای تنظیم خواب خوبههویججج فانتزیای قشنگی بود
ولی وقت نیست
اینایم ک گفتی برای نبود انگیزه یا خستگیه من خسته نیستم انگیزم دارم فقط خوابم میاد -
هویججج فانتزیای قشنگی بود
ولی وقت نیست
اینایم ک گفتی برای نبود انگیزه یا خستگیه من خسته نیستم انگیزم دارم فقط خوابم میاد@khanoomi
۲ حالت بیشتر نداره
افسرده ای ( ۳ سال پشت کنکور موندن ) برا همین فانتزی گفتمیا کم خونی داری که باید بری آزمایش بدی
️
-
درمورد خوابتون نظر منو بخواین شما هر چقدر دوست دارین بخوابین چرا باید حتما زود بیدار شین (حالا دیگه نه اینکه کلا ساعت 9 به بعد بیدار شین)
بجاش از ساعت بیداریتون بهترین استفاده رو بکنین. تنطیم خوابو بزارین برای بعد عید و سعی کنین 6 و نیم بیدار شین و ساعتی که کنکور میدیم درسو شروع کنین و یکسره 3 4 ساعت پشت هم بخونین تا عادت کنین -
@khanoomi
۲ حالت بیشتر نداره
افسرده ای ( ۳ سال پشت کنکور موندن ) برا همین فانتزی گفتمیا کم خونی داری که باید بری آزمایش بدی
️
هویججج
اره تقریبن من روانم نابود شدس با کوچک ترین حرفی میپرم بالا عصبانی میشم داد میزنم نمیتونم زیاد به حرف دیگران احترام بذارم شده حتی چن دقیقه دارم با خودم حرف میزنم بعدش میفمم که فقط خودمم و دارم واسه خوم توضیح میدم خسته م از این لحاظ خیلیم خسته ...
ولی چکاپ دادم مشکل بدنی نداشتم
همش از روانمه