هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
سارا این خبر را تکذیب میکند رادیوالاخونه -
@ABR_DJ
سارا این خبر را تکذیب میکند رادیوالاخونه -
@razie_
کنکوریا بعد از کنکور خطاب به مادرشون:@هویججج در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@razie_
کنکوریا بعد از کنکور خطاب به مادرشون وقتی میگه تو این چند ماه دست به سیاه و سفید نزدی حالا بیا یکم کمکم: -
دارم قابلیت های مختلف صدام رو پیدا میکنم
مثلا فک کن گزارشگر فوتبال بشم
officer k -
@ABR_DJ
-
@هویججج دبیر کل سازمان بهداشت جهانی مستر وینیزو اعلام داشت..:تمامی اخبار واصله از ایران مورد شک و شبهه است و ما در پی صحت ان نیز هستیم
@mr-vinyzo
-
@_Narges
هااااایی -
@Euphonious همیشه گفتم
حرف حق گفتنش مهم نیست.عمل بهش مهمه
حالا کاری به تو ندارما ولی ما هممون یاد گرفتیم همیشه وقتی یکی یه حرف خوبی میزنه پشت سرش ریپلی کنیم بگیم حق! ولی موقع عمل جور دیگه رفتار میکنیم@ABR_DJ
پریشون حالم و فقط میتونم بگم از خودم بدجوری ناراحتم...
و چند دقیقه پیش ، خودمو مذمت کردم
-
@Ay اشتباهی به یه خط دیگه وصل شده بودم تعرفه ازاد حساب شد و کل شارژش تموم شد.. برای همین بالا نمیومد
-
@mr-vinyzo بله بله...
-
@razie_
کنکوریا بعد از کنکور خطاب به مادرشون:@هویججج
-
ببار ای بارون ببار..
-
با دلم گریه کن خون ببار...
-
@_Narges
هااااایی -
دارم قابلیت های مختلف صدام رو پیدا میکنم
مثلا فک کن گزارشگر فوتبال بشم
officer k@هویججج
فرانسیسکو رومن آلارکون سوارز ملقب به ایسکو، بازیکن مالاگایی و با استعداد رئال مادرید پاس میده به وینیسیوس جونیور، جوان سیه چردهی برزیلی، وینگر چپی کاملا مستعد و زبردست، حالا وینیسیوس از همونجا استارت خودشو میزنه وارد محوطه جریمه میشه پاس میده به کریم بنزماااااااااااااا و تووووووووووووووووووییییییییییییییییی دروازههههههههههههههههههههههههه
توییییییییییییییییییییییییییی دروازهههههههههههههههه
حالا صحنه آهسته رو با هم میبینیم
زننده گل کریم بنزما هست، بازیکن فرانسوی رئال مادرید که در تابستان سال ۲۰۰۹ به مادرید آمد و از ارکان اصلی قهرمانی های این چند ساله رئال در رقابت های مختلف است
.
این یه تیکه مثال گزارشگری سرهنگ علیفر بود
دقیقا همینجوری گزارش میکنه -
@_Narges
چطوری جوجو؟ -
با دلم گریه کن خون ببار...
-
ببار ای ابر بهار با دلم به هوای زلف یار....