هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saudade 19 0 اگه لبتابت پشتیبانی بکنه میشه یه کارت اکسترنال انداخت روش فکر کنم..
@mr-vinyzo
ایول
ایده خوبی بود -
Saudade 19 0 ببین، بعضی از سی پی یو ها، کار کارت گرافیک رو هم میتونن انجام بدن، اگه به سیستمت کارت گرافیک وصل باشه، فقط کار خودشون رو انجام میدن، ولی اگه سیستم مثل لپ تاپ تو کارت گرافیک نداشته باشه، پردازش گرافیک رو هم انجام میدن و از رم کامپیوتر به عنوان وی رام استفاده میکنن، رم که میدونی چیه قطعا، وی رام هم یه حافظه بسیار سریع(از رم هم سریع تر !) هست که کارت گرافیکا ازش استفاده میکنن. وقتی سیستم کارت گرافیک نداشته باشه، هم یه مقداری از رمت به عنوان وی رام میره، هم از قدرت سی پی یو کم میشه، چون دارن کار گرافیک رو هم انجام میدن، ولی اولا چون سی پی یو برای این کار طراحی نشده در اصل و دوما رم سرعتش خیلی کمتر از وی رام هست به گرد پای گرافیک هم نمیرسن.
نمیدونم متوجه شدی یا نه.این پست پاک شده! -
@mr-vinyzo
ایول
ایده خوبی بود -
@mr-vinyzo
اکسترنال به این بزرگی؟؟؟؟؟ -
@mr-vinyzo
اکسترنال به این بزرگی؟؟؟؟؟Saudade 19 0 بستگی داره دیگه...
-
Saudade 19 0 یه سرچی زدم توی رد ایت(وی پی انم به طرز معجزه آسایی وصل شد چند دقیقه)، چند نفر نوشته بودن با igpu (همون کارت گرافیکی که جدا نیست و برای سی پی یو هست)، هم بعضی از بازی های آنلاین سبک مثل dota 2 رو میتونن بازی کنن، ولی بحث گرماشه. به سی پی یو فشار میاد و دماش زیادی بالا میره.
-
Saudade 19 0 یه سرچی زدم توی رد ایت(وی پی انم به طرز معجزه آسایی وصل شد چند دقیقه)، چند نفر نوشته بودن با igpu (همون کارت گرافیکی که جدا نیست و برای سی پی یو هست)، هم بعضی از بازی های آنلاین سبک مثل dota 2 رو میتونن بازی کنن، ولی بحث گرماشه. به سی پی یو فشار میاد و دماش زیادی بالا میره.
@Comrade_Bayat
حاجی دمت گرم خیلی زحمت شد
تصمیم گرفتم برم لیچس بزنم -
خدایا
چه جوری ممکنه
هرکی میاد اتاقمون شباهتای زیادی به هم داریم
کاملا یهویی اینجوریمیشه
به جز اون یه نفر -
@Comrade_Bayat
حاجی دمت گرم خیلی زحمت شد
تصمیم گرفتم برم لیچس بزنم -
خدایا
چه جوری ممکنه
هرکی میاد اتاقمون شباهتای زیادی به هم داریم
کاملا یهویی اینجوریمیشه
به جز اون یه نفرزهرا بنده خدا 2 همون یه نفر تا تهش باهات میمونه
-
بعد زایمان میزنع از شوهرش تغذیه میکنه -
@ABR_DJ
نه اون حال نمیده خدایی امیر مسعودSaudade 19 0 من خیلی دوسش دارم اونو
-
@ABR_DJ
امیر ما بچه پایینیم با اینیستا زندگیمونو میچرخونیم
الان تیم من در سال ۲۰۳۸ با بازیکنای یک دهه پیش به سر میبره
حاضری یه گیم بزنیم ؟
رونالدو جونم طبق پیش بینی های انجام شده توی سال ۲۰۳۸ هنوزم مث یه بازیکن ۲۰ ساله پلی میده