هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Ay 
 کاش منم میتونستم اکانتم بذارم گوشی والدین
 انقدر فساد کردم توش روم نمیشهSaudade 19 0 
 منم توش فساد کردم ولی توکل کردم به خدا و لاگین کردم . ایشالا که نمیره تو اکانتم  
- 
@ABR_DJ 
 سختش تا نوحه  
- 
Saudade 19 0 
 منم توش فساد کردم ولی توکل کردم به خدا و لاگین کردم . ایشالا که نمیره تو اکانتم  @Ay 
 ما توکل میکنیم که نرن تو اکانت
 اونا موقع ورود به اکانت توکل میکنن چیزی نباشه  
- 
@ABR_DJ 
 خوشبختانه خدا زمان حضرت نوح یه پاکسازی خوبی انجام داد تو کرۀ خاکی، اگه اون اتفاق نمی افتاد کارمون سخت تر میشد  
- 
@Ay 
 ما توکل میکنیم که نرن تو اکانت
 اونا موقع ورود به اکانت توکل میکنن چیزی نباشه  Saudade 19 0 
  من یه سری کانالو پین کردم اون بالا ظاهر اکانت قشنگ باشه شک نکنن . ولی مامانم یه اخلاق داره نگا نمیکنه من یه سری کانالو پین کردم اون بالا ظاهر اکانت قشنگ باشه شک نکنن . ولی مامانم یه اخلاق داره نگا نمیکنه 
- 
Saudade 19 0 
  من یه سری کانالو پین کردم اون بالا ظاهر اکانت قشنگ باشه شک نکنن . ولی مامانم یه اخلاق داره نگا نمیکنه من یه سری کانالو پین کردم اون بالا ظاهر اکانت قشنگ باشه شک نکنن . ولی مامانم یه اخلاق داره نگا نمیکنه @Ay 
 نگران نباش
 رفیق بی کلک، مادر
- 
پنهونی کاری نمیکنه 
 تو روت میگه خاک تو سرت  
- 
@Ay 
 نگران نباش
 رفیق بی کلک، مادرSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نگران نباش 
 رفیق بی کلک، مادر سلامت باشن همه مامانا سلامت باشن همه مامانا
- 
@ariii 
 ایشالا مال خودتو ببینیش یاد بگیریSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii 
 ایشالا مال خودتو ببینیش یاد بگیریچرا نفرین میکنی؟ 
- 
@ariii 
 ملت رو از درس میذارم
 @Ay
 حاجی حالا که اینطور شد نمیفرستم
 اصلا کلاس حرام است Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii 
 ملت رو از درس میذارم
 @Ay
 حاجی حالا که اینطور شد نمیفرستم
 اصلا کلاس حرام است    
 حق الناس گردنته
- 
@Ay 
 انقدر فساد کردم توش روم نمیشهSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ay 
 انقدر فساد کردم توش روم نمیشهوای منم  
- 
پنهونی کاری نمیکنه 
 تو روت میگه خاک تو سرت  
- 
Saudade 19 0 
 منم توش فساد کردم ولی توکل کردم به خدا و لاگین کردم . ایشالا که نمیره تو اکانتم  @Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saudade 19 0 
 منم توش فساد کردم ولی توکل کردم به خدا و لاگین کردم . ایشالا که نمیره تو اکانتم  چجوری همچین ریسکی کردی   
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii 
 ایشالا مال خودتو ببینیش یاد بگیریچرا نفرین میکنی؟ @ariii 
 دوست نداری نسل هشتم خودتو ببینی؟
- 
@ABR_DJ 
 خوشبختانه خدا زمان حضرت نوح یه پاکسازی خوبی انجام داد تو کرۀ خاکی، اگه اون اتفاق نمی افتاد کارمون سخت تر میشد  Saudade 19 0    آره قشنگ نصف صورت مسئله پاک شده آره قشنگ نصف صورت مسئله پاک شده
- 
@ariii 
 دوست نداری نسل هشتم خودتو ببینی؟Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii 
 دوست نداری نسل هشتم خودتو ببینی؟تمایلی ندارم 
 بچه از دور قشنگه 
- 
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Saudade 19 0 
 منم توش فساد کردم ولی توکل کردم به خدا و لاگین کردم . ایشالا که نمیره تو اکانتم  چجوری همچین ریسکی کردی   
- 
Saudade 19 0    آره قشنگ نصف صورت مسئله پاک شده آره قشنگ نصف صورت مسئله پاک شده@ABR_DJ 
 البته یکم هم زیادی پاک کرده انگار...دستش مونده رو delete
 فکر کنم اطلاعات صورت مسئله کافی نیست  
- 
@ariii 
 جدی مجبور شدم و گرنه حتی من گوشیمو قبل اینکه بگیرن هیچوقت جلو چشم مامانم نمیزاشتم و نمیزدم تو شارژ یهو نره چک کنه چه برسه اکانتم تو گوشیش باشه  @Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii 
 جدی مجبور شدم و گرنه من گوشیمو قبل اینکه بگیرن هیچوقت جلو چشم مامانم نمیزاشتم و نمیزدم تو شارژ یهو نره چک کنه  خیلی بدههه 
 من اثر انگشت گذاشتم  
 خداروشکر تا الان ک ندیدن ولی خب ببینن ب چیز میرم
- 
@ariii 
 جدی مجبور شدم و گرنه حتی من گوشیمو قبل اینکه بگیرن هیچوقت جلو چشم مامانم نمیزاشتم و نمیزدم تو شارژ یهو نره چک کنه چه برسه اکانتم تو گوشیش باشه  

|
 |

شعردانه
شعردانه