هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ فکر کن چیزی نگی و بری ... یا مثلا در عموم همینطور سر بندازی پایین بری و هیچی نگی ... الان شاید غیرطبیعی باشه و بی ادبی رو نشون بده ولی خب کاش اینطور میبود :))
خدافزی برای من اینطور معنی میشه ک دیگ اونو هیچوقت نمیبینم هرکسی باشه در هر جایگاهی براش غمناکه نیست ؟ 🥲 -
@نویسنده-کوچولو هعی
-
Narges_ فکر کن چیزی نگی و بری ... یا مثلا در عموم همینطور سر بندازی پایین بری و هیچی نگی ... الان شاید غیرطبیعی باشه و بی ادبی رو نشون بده ولی خب کاش اینطور میبود :))
خدافزی برای من اینطور معنی میشه ک دیگ اونو هیچوقت نمیبینم هرکسی باشه در هر جایگاهی براش غمناکه نیست ؟ 🥲 -
@نویسنده-کوچولو نمیدونم
-
خدافزی برای من اینطور معنی میشه ک دیگ اونو هیچوقت نمیبینم هرکسی باشه در هر جایگاهی براش غمناکه نیست ؟ 🥲_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این که بی خبر کسی بره بد تر نیست؟
حالا شاید خودم همین کارو کنم😂
ولی اینطوری تو نمیدونی چی شد رفت
حالش اوکیه؟ چرا بی خبر؟
به نظرم بعدش سوالا آدمو اذیت میکننخدافزی برای من اینطور معنی میشه ک دیگ اونو هیچوقت نمیبینم هرکسی باشه در هر جایگاهی براش غمناکه نیست ؟ 🥲
خب خدافظی چرا دردناک میتونه باشه ولی دیگه سوالی توش نیس
من با سوال به شخصه اذیت میشم🚶🏻♂️ -
@نویسنده-کوچولو خب الان واست عجیبه 😑😂💔
-
گوشیم لگ میزنه شارژش کمه بعدن میام میتایپم 🥲