هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو
اسمم محمدحسین
اسم شما؟نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شدهSaudade 19 0
سلام
مگه شما سودابه نبودید؟ -
بچها هر کی پاسخنامه 12هم تجربیو داره لطفن بفرسته پیویم
-
@kosar-ab
همون ۳۰۰ ،۴۰۰ تا افزایش تراز رو داشتم
تو چرا اینقدر حرفات درست در میاد؟ -
امیدوارم عصر دوباره تغییر کنه مثل آزمونای قبل
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم یه خواهر یا برادر خیلی کوچولو میخواد
️
-
@دختر-بهار
توی جهانبینی من، اگر دوستی سر صحبت رو باهام باز کنه و من بهش بروز بدم که غمگینم... انتظار دارم اگه او هم غمگینه به من بگه. چه بسا همونجا. همون لحظه...
اونوقت اولش من حرف میزنم اون میشه آغوش، بعدش اون حرف میزنه و من میشم مرهم...
و این میشه ارتباط درست... دو سویه...
این توی جهانبینی من این شکلی تعریف میشه.
اگه من حرف بزنم و اون چیزی نگه، یعنی من آدم امنش نیستم. این برام خوش یمن نیست.
اگه اون حرف بزنه و من چیزی نگم، یعنی حرف زدن توی این رابطه برای من سخت شده... و باید بگردم ببینم چرا. کجا چی شنیدم که احساس کردم درک نمیشم.
اتفاقا اینکه دوستی به من حال بدش رو بروز بده، به من این حس رو میده که ما باهمدیگه راحتیم. ما امنیم برای هم... و خلاف این آزارم میده. همیشه.
اگه بنا به اینکه میترسیم ازمون خسته بشن خودمون رو بروز نمیدیم، اصلا به کل داریم اشتباه زندگی میکنیم. تو همون آدم پشت نقابتی.
اگه دکور میچینی برای اینکه تو رو دوست داشته باشن ولی نه اونطوری که هستی، اشتباهه... اشتباه محض.
هرچند که اکثر آدمها همین شکلی زندگی میکنن.
اگه صادق باشی توی روابطت، شاید آدمای زیادی دور و برت نمونن. شاید به قول خودت خیلیا خسته بشن و برن. ولی باز حداقل میفهمی کی «واقعیـ»ـه. واقعیا مهمن... بقیه رو بریز دور!
در هر صورت، دروغ دروغه. حالا چه به خودت، چه به بقیه، چه برای هرچیز دیگهای.
من اگه نخوام راستشو بگم، در کل چیزی نمیگم... و سکوت میکنم. به نظرم این شکلی حداقل دروغ نگفتم.نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny صحیح
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم که جهش ترازی بودم
البته از نوع معکوس
-
امیدوارم عصر دوباره تغییر کنه مثل آزمونای قبل
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ترازا بنظر منطقی میان این سری
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا میفهمم ولی متوجه نمیشم /:
مغزم رگ به رگ شد با این سوالام/: -
دلم یه خواهر یا برادر خیلی کوچولو میخواد
️
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh عه گل بهشتی :)))
-
@kosar-ab
تراز برام مهم نیس و حتی کارنامه اصلیمم نگا نکردم زود هنگامو دیدم
درصدامو میگم
تو درصد ک فقط خود بی شعورم نقش دارهنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi درست میشه
️
-
هم منو آوردی خونه
هم باهام دعوا کردی
هم بهم سرماخوردگی دادی
هم نذاشتی تمرین برم
هم دوروز دیگه دوتا بازی مهم دارم
هم فحش بد خیلی بد -
@kosar-ab
همون ۳۰۰ ،۴۰۰ تا افزایش تراز رو داشتم
تو چرا اینقدر حرفات درست در میاد؟نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
️
خب دیگهمن حس ششمم خیلی قویه
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی بعید میدونم تراز بره بالا
ولی کاش بره یه سیصدتایی -
JuDi ولی آیدا خداوکیلی از روزی که تو از نجم الدین تو این انجمن پرده برداری کردی دقیقا 3 سال میگذره چرا هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدین ؟ من دلم عروسی میخواد
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضی پایه 47ش تراز 6655 داده
چه عجیب