هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab یکی از دوستای تل =)) نمیشناسیدش ک بگم
-
@kosar-ab نمیدونم ولی چیزی ک من دیدم خیلی میخوند و تلاش میکرد طول روز کلی سوال میپرسید من شب جواب میدادم تا جایی میتونستم با این حال یسریاشون حتی منفی زده بود ... واسه هرکی ممکنه پیش بیاد و واقعا روحیه پولادین میطلبه
-
ندانستن عیب نیست
نپرسیدن عیب است -
@Alba بزودی در سراسر کشور :
در زنی سالم ممکن است قلب در سطح پایینتری نسبت به معده قرار داشته باشد. درست:)) چون ممکنه زنه باردار باشه:))
در فردی سالم ممکن است بیضه ها در محوطه شکمی قرار داشته باشد . بازم درست! چون ممکنه اون فرد زن باشه باردار باشه و فرزندش پسر باشه ! /:_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba بزودی در سراسر کشور :
در زنی سالم ممکن است قلب در سطح پایینتری نسبت به معده قرار داشته باشد. درست:)) چون ممکنه زنه باردار باشه:))
در فردی سالم ممکن است بیضه ها در محوطه شکمی قرار داشته باشد . بازم درست! چون ممکنه اون فرد زن باشه باردار باشه و فرزندش پسر باشه ! /:یا مثلا بگه آیا ممکن هست در جمجمه جا مغز، دمپایی باشد؟بله مغز خود طراح ها
-
آدمک داره. بفرمایین
https://alaatv.com/c/42908 -
هعی
️
-
یبار یکی از نهمی تیزهوشان یه عکسی فرستاده بود از کتاب تستش!
و اون موقع اعتماد به نفس حتی روخوانی تستاشو هم نداشتم امروز اتفاقی عکسشو دیدم ( هنوزم به خودم شک داشتم ) انگار بین زمین و آسمون رهام کرده بودن ... بله ، تست همین درسای دبیرستانی بود :)) نهم ! و من... واقعا دیگه نمیخوام یه کلام از حرف مفت های خودمو بشنوم آره من واقعا استعداد داشتم و میدونم و میدونم اگه واقعا تلاش یکم داشتم خیلی اوضاعم متفاوت بود. ولی کاش من یه آدم خنگ بودم که میفهمیدم باید شبانه روز درس خوند باید تلاش کنی استعداد اونقدر هام مهم نیست ، یعنی کاش یکم درست و حسابی تلاش کردن رو تو این زندگی تجربه میکردم تا یکم روضه هام گریه داشت ، ناراحتم میدونم لیاقتم از این حرفا بیشتر بود ولی چه اهمیتی داره لیاقت یعنی کی بیشتر تلاش کرده و نتیجه دیگه هیچ کس اهمیت نمیده تو اگه تلاش میکردی تو اگه عین آدم درس میخوندی تو اگه اگه اگه و...
بسه دیگه کییی میخوای تمومش کنی ؟ خستم ازت مهدی آره لیاقت یعنی تلاش اینو هیچ وقت نخواستی درک کنی ، اگه درکش کرده بودی ۶۰ روز مونده به کنکور الان اوضاعمون خیلی خوب بود ):) -
یبار یکی از نهمی تیزهوشان یه عکسی فرستاده بود از کتاب تستش!
و اون موقع اعتماد به نفس حتی روخوانی تستاشو هم نداشتم امروز اتفاقی عکسشو دیدم ( هنوزم به خودم شک داشتم ) انگار بین زمین و آسمون رهام کرده بودن ... بله ، تست همین درسای دبیرستانی بود :)) نهم ! و من... واقعا دیگه نمیخوام یه کلام از حرف مفت های خودمو بشنوم آره من واقعا استعداد داشتم و میدونم و میدونم اگه واقعا تلاش یکم داشتم خیلی اوضاعم متفاوت بود. ولی کاش من یه آدم خنگ بودم که میفهمیدم باید شبانه روز درس خوند باید تلاش کنی استعداد اونقدر هام مهم نیست ، یعنی کاش یکم درست و حسابی تلاش کردن رو تو این زندگی تجربه میکردم تا یکم روضه هام گریه داشت ، ناراحتم میدونم لیاقتم از این حرفا بیشتر بود ولی چه اهمیتی داره لیاقت یعنی کی بیشتر تلاش کرده و نتیجه دیگه هیچ کس اهمیت نمیده تو اگه تلاش میکردی تو اگه عین آدم درس میخوندی تو اگه اگه اگه و...
بسه دیگه کییی میخوای تمومش کنی ؟ خستم ازت مهدی آره لیاقت یعنی تلاش اینو هیچ وقت نخواستی درک کنی ، اگه درکش کرده بودی ۶۰ روز مونده به کنکور الان اوضاعمون خیلی خوب بود ):) -
رفتم پیش مامان بزرگم
زیاد حالش خوب نبود
ولی خداروشکر اونقدرا هم بد نبود...
میخواستم بمونم
ولی نتونستم اون حال دلشو تحمل کنم و اومدم
شاید نباید میومدم
ولی من باشمم که نه حرف میزنه نه میاد دو قدم بریم بیرون قدم بزنه
صرفا باید منچ بازی میکردم
️
-
کاش برمیگشم اصلا دهم یکی میزدم زیر گوشم میگفتم رقیبات کیان
و تو کنکور داری ، کاش یکم کنکور رو اون موقع ها درکی ازش داشتم کااااش یعنی خداوکیلی من بعضی اوقات میگم من یه سالم نشده که یکم دارم میخونم اینقدر تغییر حالا فرض کن همین یه ذره از اولش بود،
واییی خداوکیلی من به خودم ظلم کردم در حق خودم بدترین دشمنی رو کردم ... کاش ها برنمیگردن حسرت هان که میونن ، کاش من یکم عقل داشتم میفهمیدم نباید همه چی رو بسپری به سال آخر وقتی میبینم تو همین مدت من چقدر تونستم پیشرفت کنم میگم خدایا من این دو سال چه غلطی میکردم ! چرا هیچی از اون موقع ندارم دلمو بهش خوش کنم به نسخه قبلیم بگم دمت گرم که اون موقع تلاش کردی ؟
واقعا سرم درد میگیره بهش فکر میکنم
نباید اینطوری میشد من آدمی نبودم که داخل این شرایط قرار بگیرم -
ولی اون بچه کوچیکه عشق منهههه
با اون ناخن کوچیکاش دستمو میکند
صبح بهم میگفت نی نی
عصر میگفت بی بی
️
فک کنم شب میموندم میگفت مرده
️
-
و تو کنکور داری ، کاش یکم کنکور رو اون موقع ها درکی ازش داشتم کااااش یعنی خداوکیلی من بعضی اوقات میگم من یه سالم نشده که یکم دارم میخونم اینقدر تغییر حالا فرض کن همین یه ذره از اولش بود،
واییی خداوکیلی من به خودم ظلم کردم در حق خودم بدترین دشمنی رو کردم ... کاش ها برنمیگردن حسرت هان که میونن ، کاش من یکم عقل داشتم میفهمیدم نباید همه چی رو بسپری به سال آخر وقتی میبینم تو همین مدت من چقدر تونستم پیشرفت کنم میگم خدایا من این دو سال چه غلطی میکردم ! چرا هیچی از اون موقع ندارم دلمو بهش خوش کنم به نسخه قبلیم بگم دمت گرم که اون موقع تلاش کردی ؟
نباید اینطوری میشد من آدمی نبودم که داخل این شرایط قرار بگیرم@mk-mahdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واییی خداوکیلی من به خودم ظلم کردم در حق خودم بدترین دشمنی رو کردم ... کاش ها برنمیگردن حسرت هان که میونن
-
نباید اینطوری میشد من آدمی نبودم که داخل این شرایط قرار بگیرم