هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii 
 نقل قول میزنی همه ادیتای منو خراب میکنی   فکر خوبیه سرا پایین (گادپوری) فکر خوبیه سرا پایین (گادپوری)دقیقا برای همین نقل قول میزنم میدونم ادیت میکنی   

- 
- 
- 
 نقل قول میزنی همه ادیتای منو خراب میکنی   فکر خوبیه..... سرا پایین (باد پولی) فکر خوبیه..... سرا پایین (باد پولی)
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو بله فقط خواستم تاکید کنم اولش میگ دیجی همین   
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو بله فقط خواستم تاکید کنم اولش میگ دیجی همین   
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وی هیچ غذایی بلد نیست درست کند بگید ک تنها نیستم   منم 
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو سالی یه بار برنج میپزم بعد دستورشو یادم میره تا حالا درست نکردم     
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وی هیچ غذایی بلد نیست درست کند بگید ک تنها نیستم   منم @ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وی هیچ غذایی بلد نیست درست کند بگید ک تنها نیستم   منم خوشبختم    
- 
 نقل قول میزنی همه ادیتای منو خراب میکنی   فکر خوبیه..... سرا پایین (باد پولی) فکر خوبیه..... سرا پایین (باد پولی)
- 
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو اصلا تنها نیستی    عههه هوورااا تنها نیستم    
 خوشبختم  
- 
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من یه بار نیمرو خواستم درست کنم روغن نریختم قهوه ای شد        این دیگ خیلی زایس  

|
 |

شعردانه
شعردانه