هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@khanoomi    
   نکنین اینکارو نکنین اینکارو
 سهمیه بزرگتر از خدا؟؟!
 تلاش کنین تا حد توان نتیجه میگیرید
 خیلی باارزش تره
 خیلیخیلیا با جانبازا ازدواج کردن، نمونش یکی از همکلاسیام صیغه کرد @kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلیا با جانبازا ازدواج کردن، نمونش یکی از همکلاسیام صیغه کرد خدا بزنه به زمین گرم 
- 
باز صحبت ناعدالتی شد قلبم گرفت  🥲 🥲   ️ ️
- 
@khanoomi    
 سهمیه بزرگتر از خدا؟؟!
 خیلی باارزش تره
 خیلیخیلیا با جانبازا ازدواج کردن، نمونش یکی از همکلاسیام صیغه کرد @kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلیا با جانبازا ازدواج کردن، نمونش یکی از همکلاسیام صیغه کرد آدم میماند چه بگد  
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلیا با جانبازا ازدواج کردن، نمونش یکی از همکلاسیام صیغه کرد خدا بزنه به زمین گرم @khanoomi کاش اونایی ک ازدواج میکنن نتونن طلاق بگیرن دلم خنک شه    
- 
آدمک 
 نمیدونم اخه شاید به این فک کردن ک شاید مثلن تو 120 تا تعداد شاید بیشتریا پسر قبول میشدن اون وقت فقط چن دختر بودن واسه اونا بد میشد یا برعکسش
- 
@khanoomi    
 سهمیه بزرگتر از خدا؟؟!
 خیلی باارزش تره
 خیلیخیلیا با جانبازا ازدواج کردن، نمونش یکی از همکلاسیام صیغه کرد @kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سهمیه بزرگتر از خدا؟؟! نه نیسسس خداا خیلی بزرگترهه    
 ولی دارم دیوونه میشم واسه پزشکی     
- 
طلاقشون نده 
 با یه پیر ازدواج کنن 
 بی شخصیتا
- 
@kosar-ab من از طرف خودم ازت کمال تشکرو دارم و همیشه دعای خیر منو داری 
 کاش بقیه ام ازتو الگو میگرفتن ️ ️ 
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کاش اونایی ک ازدواج میکنن نتونن طلاق بگیرن دلم خنک ش وایی اینو نگووو 
 طلاق یکی از بهترین نعمتهای خداس
- 
شوهرشون میمیره پولدار میشن..تو جوونی... 
- 
@khanoomi ببینید من قبول دارم تو ی سری رشته ها لازمه هم جنس زن داشته باشیم هم مرد به اندازه نیاز جامعه 
 ولی مثلا فرق دندون پزشک زن و مرد چیه
 چرا مثلا ی مرد ک رتبش بهتر شده بخاطر این قضیه جاش ی زن بره
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کاش اونایی ک ازدواج میکنن نتونن طلاق بگیرن دلم خنک ش وایی اینو نگووو 
 طلاق یکی از بهترین نعمتهای خداس@khanoomi ن منظورم اینایی م با حانبازا ازدواج میکنن 
 بعد کنکور مرده بگه این دختره زنمه دوسش دارم
 طلاق نمیدم 
- 
@khanoomi ن منظورم اینایی م با حانبازا ازدواج میکنن 
 بعد کنکور مرده بگه این دختره زنمه دوسش دارم
 طلاق نمیدم @kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ن منظورم اینایی م با حانبازا ازدواج میکنن نمیدونم واقعن اینا خانواده ای چیزی ندارن اخه چجور میشه 
- 
@kosar-ab ما یه گروه علوم پایه و فیزیوپات داریم ، هر ماه یبار یه بحث و دعوا میشه درمورد سهمیه  
 اونجا بودی چیکار میکردی🥲 
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ن منظورم اینایی م با حانبازا ازدواج میکنن نمیدونم واقعن اینا خانواده ای چیزی ندارن اخه چجور میشه @khanoomi واقعا  

|
 |

شعردانه
شعردانه