هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ABR_DJ خیلی خوبه اما گاهی یهو میره رشتی یهو میره ترکی یهو میره انگلیسی به زبان های زنده برات صحبت میکنه  فرست هارو ببینید خیلی اینطوری میکنه! فرست هارو ببینید خیلی اینطوری میکنه!
- 
@ABR_DJ خیلی خوبه اما گاهی یهو میره رشتی یهو میره ترکی یهو میره انگلیسی به زبان های زنده برات صحبت میکنه  فرست هارو ببینید خیلی اینطوری میکنه! فرست هارو ببینید خیلی اینطوری میکنه!@O-P-S کیستید شما 
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii من خیلی باهاش اوکیم   کلا بلوف زیاد میزنه(البته همه همینن)ولی این ضایع بلوف میزد   @ariii از چ نظر؟ 
- 
مهدی عزیزی هم که خوراک 
 نه با کسی کار داره نه حرف نامربوط میزنه
 میاد درسشو میده و میره
 خیلی آروم و بی حاشیه اس@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهدی عزیزی هم که خوراک 
 میاد درسشو میده و میره
 خیلی آروم و بی حاشیه اسکیه؟ 
 من ب فامیلی میشناسم
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii من خیلی باهاش اوکیم   کلا بلوف زیاد میزنه(البته همه همینن)ولی این ضایع بلوف میزد   
- 
@دختر-بهار او پی اس هستم،جدید الورود  
- 
@f-nalist من گاها میذارم رو سرعت ۲.۳x و اون قسمت برنامه ریزی رو میزنم جلو 
 ولی خب از پارت بندیش خوشم میاد
 هر ۱۵ دقیقه رو اختصاص میده به یه کاری
- 
@دختر-بهار او پی اس هستم،جدید الورود  @O-P-S آهان 
 خوشوقتم
- 
@دختر-بهار همچنین 
- 
مثلا باور کردم  
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهدی عزیزی هم که خوراک 
 میاد درسشو میده و میره
 خیلی آروم و بی حاشیه اسکیه؟ 
 من ب فامیلی میشناسم
- 

- 
@ariii از چ نظر؟ @O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii از چ نظر؟ مثلا ی روشی بود ک اکثر دبیران میگفتن این میگفت فقط من میگم درصورتی ک قبلش شنیده بودم   
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii آره خب طبیعیه   
 فکر کنم خارج کشوره اگه اشتباه نکنماره پیجش دارم 
- 
- 
@O-P-S تایید کردی که فیکی پس  
- 
@O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii از چ نظر؟ مثلا ی روشی بود ک اکثر دبیران میگفتن این میگفت فقط من میگم درصورتی ک قبلش شنیده بودم   @ariii اهاا 
- 
@ABR_DJ خیلی خوبه اما گاهی یهو میره رشتی یهو میره ترکی یهو میره انگلیسی به زبان های زنده برات صحبت میکنه  فرست هارو ببینید خیلی اینطوری میکنه! فرست هارو ببینید خیلی اینطوری میکنه!

|
 |

شعردانه
شعردانه