هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یک ماه رمضان حلیم آش رشته میخوایم بفروشیم
کی میخواد ؟ 🥲بفرمایید
@M-Shajarian صندوقدارمونم عاغا جونه :))) -
برنامتون واسه ماه رمضون چیه
چطوری هم روزه میگیرید هم درگیر درس و ازمون؟ بگید مام استفاده کنیم -
برنامتون واسه ماه رمضون چیه
چطوری هم روزه میگیرید هم درگیر درس و ازمون؟ بگید مام استفاده کنیم -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خاطر یه سری مشکلات به خصوص فیزیکم چند تا آزمون اخیرم رو شرکت نکردم...
ببخش وسط صحبتتون میگم
ولی یه توصیه شاید کوچیک ولی خیلی خیلی مهمی بکنم من؟
چیزی بود که امسال بهش رسیدم!
ولی نکن اینکارو:)))))))))
اینکه میگن خیلی رو تراز قلمچی فوکوس نکنید بخاطر روحیه و دلداری دادن به کسایی ک تراز پایین می گیرن نیست..! بخاطر یه همچین وقتاییه که تغییرات تراز ترمز بچه ها رو میگیره
من امسال اواخر پاییز یه افت تراز وحشتناک داشتم و وقتی برمیگشتم به تراز چند آزمون پیشم مقایسه می کردم واقعا اعصابم خورد میشد و همین باعث شد یک ماه تمام من هم از کیفیت خوندنم کم بشه هم از ساعتش و هم از انرژیم!
دوتا نکتنه رو بگم من به شما
1.در هرررر شرایطی بده آزمونتو و ازش جدا نشو که یکی از دوستای خفننننن من چندسال پیش سال دوازدهم همین موضوع تو دردسر بدی انداختش! 3 تا آزمون رو شرکت نکرد چون کم گرفته بود 2 تای قبلی رو و از برنامه هم جوری عقب موند که تا آخر سال اون 3 تا آزمون مباحثش رو نتووونست جمع کنه! میگم بچه خفنی بود و پایه اش خ خوب بود همین باعث شد کنکور نتیجه خیلی بدی براش نده(ولی خب پشت کنکور موند یه سال)
2. من سال دهم مشکل خ بدی با فیزیک داشتم اتفاقا! فشار بود دو دماگرما کلا نمی فهمیدم اصلا://////
ولی خب اون چیزی که کمکم کرد حل کنم مشکل رو صبر بود! با اینکه تو کمالگرایی مطلق غرق بودم ولی از یه جا به بعد به این رسیدم که لازمه ی حل شدن این مشکلم صبره! باید کم کم درصدم بره بالا... باید یه جاهایی برگردم ویدئو تدریس ببینم، اول تمرینات و سوالای ساده مثل تو کتاب رو حل کنم و کم کم تو طول زمان بیام بالاا! و نتیجه اش این شد که الان تو همین درس فیزیک خ بهتر از بقیه درسام عمل می کنم!
و به اینم توجه کن ک شما زمان داری کافی... برای نهایی امسال اونقدری زمان داری که حداقل تشریحیت رو تا نمره 20 ببری بالا. از نظر تستی هم تا آخر امسال وقت داری، هم تابستون که واقعا میتونه معجزه کنه وقت داری، هم یکی دوبار تو سال دوازدهم! پس نگران نباش و فقط بخون
درباره علاقه هم خب درک می کنم دوست نداشته باشی ولی وقتی وضعیتت تو این درس بهتر بشه و یکم قدرت بگیری کم کم برات لذت بخش میشه -
نمیدونم
ولی اگه کسی از دستم ناراحته
بگه مرسیرفتاری اگ ازم سر زده پشتش چیزی نبوده
بی قصد🥲
شایدم من زیادی حساس شدم
نمیدونم
به هر حال اگر گله ای هست
بگین مرسی#تودلی
@نویسنده-کوچولو من یه گله دارم