هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo جدن اگه دلیلش این باشه دیگ دس ب گوشیم نمیزنم
-
ولی هروقت این تصمیمو میگیرم دلایلی هست ک نمیشه اینکارو کنم
مثلا دانلود فیلمایی ک نیاز دارم مانع میشه از اینکار -
@danial-hosseiny اوه 😂💔
من خوبم خداروشکر@Masoumeh-sh
اوه چرا؟؟ 😂 -
Gharibe Gomnam در خاطره 💭اول از انجمن💻 گفته است:
آقا ابوالفضل از اقا سهراب یه پک راه ابریشم رایگان گرفتن @Infinitie-A
منم تو اون لحظه با خودم میگفتم عجب آدم رو داریه این بشر😂اگه یادتون باشه تاپیک شب یلدای اون سال رو من زدم و اون شب بین من و ابوالفضل و آقل سهراب بحث بود که کی پک راه ابریشم بگیره 😂😂
خیلی هاهم اینجا بزرگ میشن که چطور باید تو یه جامعه بزرگ رفتار کنن با آدمای مختلف با تفکرات مختلف و...
منم اینجوری بودم و هستم
مثلا اوایل که عضو شدم یه چند باری بخاطر اینکه با قدیمی تر ها شوخی های خوبی نمیکردم بحث پیش اومد و بعدش سعی میکردم اون حرفی که قراره بزنم رو چند بار با خودم مرورش کنم که یه موقع باعث ایجاد سوءتفاهم نشه@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam در خاطره 💭اول از انجمن💻 گفته است:
آقا ابوالفضل از اقا سهراب یه پک راه ابریشم رایگان گرفتن @Infinitie-A
منم تو اون لحظه با خودم میگفتم عجب آدم رو داریه این بشر😂اگه یادتون باشه تاپیک شب یلدای اون سال رو من زدم و اون شب بین من و ابوالفضل و آقل سهراب بحث بود که کی پک راه ابریشم بگیره 😂😂
حقیقتش یه چیزایی یادمه
ولی اینکه سر راه ابریشم دعوا بود رو قشنگ یادمههمه درخواست کردن 😂خیلی هاهم اینجا بزرگ میشن که چطور باید تو یه جامعه بزرگ رفتار کنن با آدمای مختلف با تفکرات مختلف و...
منم اینجوری بودم و هستم
مثلا اوایل که عضو شدم یه چند باری بخاطر اینکه با قدیمی تر ها شوخی های خوبی نمیکردم بحث پیش اومد و بعدش سعی میکردم اون حرفی که قراره بزنم رو چند بار با خودم مرورش کنم که یه موقع باعث ایجاد سوءتفاهم نشهآره اینجوریه دیگه
-
عاشق یحیویم
گسیل القاییو لیزرم به ازدواج ربط میده:face_with_tears_of_joy: -
Gharibe Gomnam
سرسختِ پیگیر❤️Sachli
😂😂😂😂
تو بهم میگی سرسخت
ولی دیشب یه نفر بهم گفت خیره سری
یعنی این سرسخت بودن همون خیره سر بودنه؟😂 -
این پست پاک شده!
-
-
ولی هروقت این تصمیمو میگیرم دلایلی هست ک نمیشه اینکارو کنم
مثلا دانلود فیلمایی ک نیاز دارم مانع میشه از اینکار -
@AAQ
یهدودقیقه صبرمیکردین من جواب سلامتونو میدادم 😅 -
@AAQ
یهدودقیقه صبرمیکردین من جواب سلامتونو میدادم 😅سلام داد مگ؟😂
-
Sachli
یه نفر رو منشن کنی دیگه مجبوری همه رو منشن کنی 😂
۲۰ اسفند بیام یکی برای همه بزارم برم😂 -
سلام داد مگ؟😂
@نویسنده-کوچولو
آره -
@نویسنده-کوچولو
سلام عزیزم -
@نویسنده-کوچولو
سلام عزیزم -
@ariii
خسته نباشی عزیزم😐😂
من شلوغ باشه نمیتونم تحمل کنم حتی دلم میخواد چت دوستامم بپاکم میترسم ناراحت شن😞😂خانوم لوبیا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
خسته نباشی عزیزم😐😂
من شلوغ باشه نمیتونم تحمل کنم حتی دلم میخواد چت دوستامم بپاکم میترسم ناراحت شن😞😂من عصبی شدم همه از دم پاک کردم😐😂(یکطرفه)