هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Matin Mousavi 1 
 نخوردتون
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانوم لوبیا دست یکی از همکلاسیامه ۲.۱۰ قدشه و ۱۴۰ کیلوعم وزنشه🫤🫤 در مقابل دست من🫤 حق هممون خورده   
- 
Matin Mousavi 1 
 نخوردتونخانوم لوبیا 
     ️ ️  ... ...
- 
قد بلندترین پسر دانشگاه و فک کنم قدبلندترین پسر شهر باشه 
- 
Matin Mousavi 1 
 نخوردتونخانوم لوبیا امکانش هست   
- 
قد بلندترین پسر دانشگاه و فک کنم قدبلندترین پسر شهر باشه Matin Mousavi 1 
 عهههههههههههههههه🥹
 چاق دیه بدرد نمیخوره  
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانوم لوبیا دست یکی از همکلاسیامه ۲.۱۰ قدشه و ۱۴۰ کیلوعم وزنشه🫤🫤 در مقابل دست من🫤 حق هممون خورده   @ariii دقیقااا   از در کلاس میاد تو سرشو میخوابونه ماشالا 
- 
خانوم لوبیا امکانش هست   Matin Mousavi 1 
 مراقب باش مخصوصا تو
 تورو زود تر میخوره 🫵 🫵 
- 
Matin Mousavi 1 
 تقریبا چقدره دستش؟
 دست من طولش تقریبا 21-22 عه
- 
@ariii دقیقااا   از در کلاس میاد تو سرشو میخوابونه ماشالا Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii دقیقااا   از در کلاس میاد تو سرشو میخوابونه ماشالا این دیگ باید کلش بیاره پایین   
- 
Matin Mousavi 1 
 عهههههههههههههههه🥹
 چاق دیه بدرد نمیخوره  خانوم لوبیا اصن یه عجایبیه برا خودش  
- 
Matin Mousavi 1 
 تقریبا چقدره دستش؟
 دست من طولش تقریبا 21-22 عه@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Matin Mousavi 1 
 تقریبا چقدره دستش؟
 دست من طولش تقریبا 21-22 عهداری شوخی میکنی دیگه؟   
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii دقیقااا   از در کلاس میاد تو سرشو میخوابونه ماشالا این دیگ باید کلش بیاره پایین   @ariii دقیقا  پروژکتور سقف رو با دست همینجوری روشن مکنه  
- 
@ariii دقیقا  پروژکتور سقف رو با دست همینجوری روشن مکنه  Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii دقیقا  پروژکتور سقف رو با دست همینجوری روشن مکنه       
- 
فرزام کل تصوراتمون رو نسبت ب خودش بهم زد 
- 
Matin Mousavi 1 
 تقریبا چقدره دستش؟
 دست من طولش تقریبا 21-22 عه@f-nalist ای انگشتش فقط فک کنم ۱۲ ۱۳ باشه  
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariii دقیقا  پروژکتور سقف رو با دست همینجوری روشن مکنه       @ariii یکی از بچه ها میگفت ای باید با تیرکمان قند بندازه دهنش   

|
 |

شعردانه
شعردانه