هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii خب 40 واسه پارسال کم نبود خدایی
سابقشم خوبه منطقیه پسینی با زیست و شیمی چهلم میشه قبول شد؟
🫠
-
@ariii
اها فکر کردم دوباره میگردن که کسایی که شاید تو فیلتر های قبلی اشتباه افتادن رو ببرن سرجاشون@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
اها فکر کردم دوباره میگردن که کسایی که شاید تو فیلتر های قبلی اشتباه افتادن رو ببرن سرجاشوناینجا ک کاری ب کار دانشجو ها ندارن بقیه جاها نمیدونم
قبلا اگ معدلت الف بود یکم تخفیف میدادن ک اونم کردن بالای ۱۹اونم پونصد تومن
پونصد دربرابر شهریه ما هیچی نیست -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
اها فکر کردم دوباره میگردن که کسایی که شاید تو فیلتر های قبلی اشتباه افتادن رو ببرن سرجاشوناینجا ک کاری ب کار دانشجو ها ندارن بقیه جاها نمیدونم
قبلا اگ معدلت الف بود یکم تخفیف میدادن ک اونم کردن بالای ۱۹اونم پونصد تومن
پونصد دربرابر شهریه ما هیچی نیست -
@danial-hosseiny نه باید میگفتی خوبم یا بدم
واییییی میرم استوری هارو میفرستم اینجا نشونم میدم که تو دیدی هعی تهمت نزن بیشعور@Masoumeh-sh دوروست است دوروست است
-
@ariii
معدل الف شی که پونصد تومن کم کنن
خخخما ترم اول خیلی میخوندیم موقع پایان ترم بعد دیدیم فقط پونصد گفتیم ارزش نداره
-
@ariii
آریانا درس خوندن با دانشگاه چطوره؟ -
@ariii
مثلا ۸ صبح تا ۶ عصر کلاس داری چطوری درس میخونی برای کنکور چطوری هم برای دانشگاه میخونی هم کنکور -
@ariii این من بودم وقتی خواهرم داشت جهیزیه میخرید...البته تو تهران بود سرگرمی پیدا میکردم!!
میگفتم خب به من چه بعد کلا بیرون مغازه بودم مردم رو نگاه میکردم ولی از حق نگذریم بازار گردی حال میده -
بازار شوش تهران بازار ظرف و ظروف
خیییلی باحاله
جمعه هاست -
بازار شوش تهران بازار ظرف و ظروف
خیییلی باحاله
جمعه هاستGharibe Gomnam نمیدونم شاید رفته باشم
یجا رفتیم کلا ظرف بود بعد جذاب میدونی چی بود غروب میرفتیم مغازه میگفتن دشت اول -
@ariii
آریانا درس خوندن با دانشگاه چطوره؟Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
آریانا درس خوندن با دانشگاه چطوره؟عالی بهتر از این نمیشه
جدا از شوخی
اولش واقن سخته الآنم سخته ها کلا خوابم بهم خورده ولی خب میشه هندلش کرد
و خب من فقط سه روز هفته کلاس دارم ک ی روزش چون حضور غیاب نمیکنه نمیخوام برم
کارآموزیم کارآموزی آخری احتمالا نمیرم جبرانیش تابستون میرم اونقد فشار زیادی روم نیست -
@ariii
اگه کسی تو داشگاه تون نخبه باشه چیکار براش میکنن؟ کاری میکنن برای اون فرد؟دانشگاه ما کلا بچه ها آدم حساب نمیکنه(تو شهر ما البته)
ولی سراسری اره@ariii. دانشگاه بابل رو میگی ؟؟؟
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
آریانا درس خوندن با دانشگاه چطوره؟عالی بهتر از این نمیشه
جدا از شوخی
اولش واقن سخته الآنم سخته ها کلا خوابم بهم خورده ولی خب میشه هندلش کرد
و خب من فقط سه روز هفته کلاس دارم ک ی روزش چون حضور غیاب نمیکنه نمیخوام برم
کارآموزیم کارآموزی آخری احتمالا نمیرم جبرانیش تابستون میرم اونقد فشار زیادی روم نیست@ariii
خوش به حالت
رشته ات چی بود ؟؟ -
@ariii
مثلا ۸ صبح تا ۶ عصر کلاس داری چطوری درس میخونی برای کنکور چطوری هم برای دانشگاه میخونی هم کنکورGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
مثلا ۸ صبح تا ۶ عصر کلاس داری چطوری درس میخونی برای کنکور چطوری هم برای دانشگاه میخونی هم کنکوردوتا روز تقریبا اینجوریم
شب قبلش تا سه چهار بیدارم ک تقریبا دو سه ساعت میخونم
بعدشم سه چهار ساعت میخونم
دیگ بیشتر از این نمیشه -
@ariii این من بودم وقتی خواهرم داشت جهیزیه میخرید...البته تو تهران بود سرگرمی پیدا میکردم!!
میگفتم خب به من چه بعد کلا بیرون مغازه بودم مردم رو نگاه میکردم ولی از حق نگذریم بازار گردی حال میده@O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگفتم خب به من چه بعد کلا بیرون مغازه بودم مردم رو نگاه میکردم ولی از حق نگذریم بازار گردی حال میدهنه آخه مامانم رفت باهاشون
داداشم باشگاه داره
یسری بردمش دوباره اومدم خونه
قرار بود برگشت مامانم بره دنبالش الان زنگ زده میگه یجا دیگم میخوایم بریم تو برو دنبالش -
@ariii. دانشگاه بابل رو میگی ؟؟؟
-
@ariii
خوش به حالت
رشته ات چی بود ؟؟ -
@O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگفتم خب به من چه بعد کلا بیرون مغازه بودم مردم رو نگاه میکردم ولی از حق نگذریم بازار گردی حال میدهنه آخه مامانم رفت باهاشون
داداشم باشگاه داره
یسری بردمش دوباره اومدم خونه
قرار بود برگشت مامانم بره دنبالش الان زنگ زده میگه یجا دیگم میخوایم بریم تو برو دنبالش@ariii اخ که چقدر بده این خارج برنامه ادم یک کاری پیش اومدن