هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @O-P-S خیلی قشنگه اصلا قفلی روشم نزدیک 2000 کیلومتر باهاش بازی کردم  
- 
- 
@ABR_DJ کل جهان داره سرشون به فنا میره   
- 
- 
- 
- 
@khanoomi حاجی حداقل مرام داره نرکده!! همه کار مرامی میکنن  
- 
- 
@khanoomi حاجی حداقل مرام داره نرکده!! همه کار مرامی میکنن  @O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجی حداقل مرام داره نر کده!! مرام چی بابا 
 مرام نمونده همه از پشت خنجر میزنن
- 
@O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجی حداقل مرام داره نر کده!! مرام چی بابا 
 مرام نمونده همه از پشت خنجر میزنن@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجی حداقل مرام داره نر کده!! مرام چی بابا 
 مرام نمونده همه از پشت خنجر میزننمیخواستم بگم نه ولی خب بگذریم این یک مورد در مورد بعضی هاشون صادقه 
- 
@khanoomi حاجی حداقل مرام داره نرکده!! همه کار مرامی میکنن  
- 
@khanoomi کاش 4 سالش انقدر سریع نمیگذشت 
 خدایی بدور از شوخی میگم مطمئنم اون رفاقت نابو تو دانشگاه مختلط تجربه نمیکنمآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خدایی بدور از شوخی میگم مطمئنم اون رفاقت نابو تو دانشگاه مختلط تجربه نمیکنم خب مگ قراره رفیق قدیمیاتو دیگ نداشته باشی 
- 
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خدایی بدور از شوخی میگم مطمئنم اون رفاقت نابو تو دانشگاه مختلط تجربه نمیکنم خب مگ قراره رفیق قدیمیاتو دیگ نداشته باشی 
- 
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: همه کار مرامی میکنن اوه اوه منظورم اشپزی شست و شو لباس نظافت(هرچند ندارن  ) )  
- 
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خدایی بدور از شوخی میگم مطمئنم اون رفاقت نابو تو دانشگاه مختلط تجربه نمیکنم خب مگ قراره رفیق قدیمیاتو دیگ نداشته باشی @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خدایی بدور از شوخی میگم مطمئنم اون رفاقت نابو تو دانشگاه مختلط تجربه نمیکنم خب مگ قراره رفیق قدیمیاتو دیگ نداشته باشی به وقتش اره 
- 
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: همه کار مرامی میکنن اوه اوه منظورم اشپزی شست و شو لباس نظافت(هرچند ندارن  ) )  
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @O-P-S خیلی قشنگه اصلا قفلی روشم نزدیک 2000 کیلومتر باهاش بازی کردم  @O-P-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @O-P-S خیلی قشنگه اصلا قفلی روشم من وقتی دلباخته ۵ رو کشف کردم: نزدیک 2000 کیلومتر باهاش بازی کردم    
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه