هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
-
mrz
بوسم کن آشتی کنم
یاد یه اهنگ افتادم که میگفت فک میکردم بای بوسه باتو هم خونه میمونم -
mrz
بوسم کن آشتی کنم
یاد یه اهنگ افتادم که میگفت فک میکردم بای بوسه باتو هم خونه میمونم -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
بوسم کن آشتی کنم
یاد یه اهنگ افتادم که میگفت فک میکردم بای بوسه باتو هم خونه میمونمدارم لواشک میخورم تفی میشی
mrz
منم لواچک
منم 2ساعت پیش بود فک کنم یه پفک گنده زدم بربدن:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: -
mrz
منم لواچک
منم 2ساعت پیش بود فک کنم یه پفک گنده زدم بربدن:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: -
mrz اره اره اینو هستم عشق چیپس یه طرف
بقیه یه طرف:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz
خوبیشو که خودمم میدونم حوصلشو میگم ببینم حوصله دارم یا نه
خیلی رو داریااااا
-
-
mrz :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: فقط ظاهرش خوبه. حدودا یه ماه پیش داداشم 4 تا خرید آورد خونه. اولین بارمون بود فک میکردیم خوشمزن. اما اصلا بدرد نمیخورد. شاید انواع مختلف داشته باشه که اونا خوشمزه باشن البته
@milad91 اره منم یه بار یکی بهم از اون قلبی هاش داده بود خوردم .......
سانسور شد -
mrz :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: فقط ظاهرش خوبه. حدودا یه ماه پیش داداشم 4 تا خرید آورد خونه. اولین بارمون بود فک میکردیم خوشمزن. اما اصلا بدرد نمیخورد. شاید انواع مختلف داشته باشه که اونا خوشمزه باشن البته
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چه جالب!پس فقط ظاهر خوبی داره!