هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariii
فدات بشم آریانا گلی
خوشم میاد همه میگن امسال ب هدفم میرسم
جز خودم
که باور ندارم خودمو😁🚶🏻♀️@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
فدات بشم آریانا گلی
خوشم میاد همه میگن امسال ب هدفم میرسم
جز خودم
که باور ندارم خودمو😁🚶🏻♀️شما اشتباه میکنی😒
-
خانوم لوبیا در 💫ترین های 1402❤️🔥 گفته است:
@ABR_DJ
دیجیِ مون😁🫵
Dj Amir Bardia 😂😂خیلییییی بامعرفت ترررین،مشتی ترین😁😹،حرفایِ خوب میزنه تررین،موفق باشی ترین:)
عه دوباره شدی همون خانوم لوبیا 😂
ممنونم ازت
امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست و موفق باشی و از طرف منم داداش کوچولوتو ببوس😂😂@ABR_DJ
😍😂😂
مگ چجوری بودم😂😂
باشه حتمااا🥹 -
نمیدونستم اینقده حساسه ترین :)) خیلی خیلی مودب و خوش قلب ترین :)) از دهم خونده و قبول میشه ترین :)) 🌷
منم اشاره کردم تو ترین خودم نمیدونم دیدی یا نه:face_with_tears_of_joy:
خیلی ممنونم لطف داری
خداکنه و مرسی بابت انرژی مثبت:dizzy:بی تی اسی ترین😎💜
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::purple_heart: دوستش دارما ولی این یعنی چی؟:thinking_face:
باهات حرف زدن حس خوبی میده به آدم تررررین،مهربون تررین،تو حال بدت به حرفات گوش میده ترین،ارومت میکنه ترین♡🥺
عزیز دلمی کیمیا:hugging_face: :purple_heart:
@ariii
نرگس ترین...خوش قلب ترین...بنفش دوست ترین...میدونم سال بعد ب هدفش میرسه ترین...
مرسیییی آریانا:purple_heart: انرژی مثبتت(فیسم اون حالتی که باید بگیره رو گرفت(خوشحالیدم) ولی نه اموجی بیانش میکنه نه عکسی دارم که نشونش بده:face_with_tears_of_joy:)
نمنون^^ -
نمیدونستم اینقده حساسه ترین :)) خیلی خیلی مودب و خوش قلب ترین :)) از دهم خونده و قبول میشه ترین :)) 🌷
منم اشاره کردم تو ترین خودم نمیدونم دیدی یا نه:face_with_tears_of_joy:
خیلی ممنونم لطف داری
خداکنه و مرسی بابت انرژی مثبت:dizzy:بی تی اسی ترین😎💜
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::purple_heart: دوستش دارما ولی این یعنی چی؟:thinking_face:
باهات حرف زدن حس خوبی میده به آدم تررررین،مهربون تررین،تو حال بدت به حرفات گوش میده ترین،ارومت میکنه ترین♡🥺
عزیز دلمی کیمیا:hugging_face: :purple_heart:
@ariii
نرگس ترین...خوش قلب ترین...بنفش دوست ترین...میدونم سال بعد ب هدفش میرسه ترین...
مرسیییی آریانا:purple_heart: انرژی مثبتت(فیسم اون حالتی که باید بگیره رو گرفت(خوشحالیدم) ولی نه اموجی بیانش میکنه نه عکسی دارم که نشونش بده:face_with_tears_of_joy:)
نمنون^^ -
@kosar-ab سلام خوبین؟بهترین؟
از اونجا نقل قول بزنید.اون تیکه ای رو که میخواین رو بذارید باشه و بقیه رو حذف کنید
کپی کنید بعد تو هر تاپیکی که میخواید جواب بدید بهش پیست کنید و جواب بدید -
-
یکی رو بدین بزنم