هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو من رشته و شهرمو نگفتم چطور توقع داری فامیلیمو بگم  اها خب هیچی پس    
- 
@razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو   . .
 چرا در آرزوی چشمای پف کرده و قرمز ؟ ؟نمیدونم خیلی جالبه  
 باحالللللل
 خفننن  
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 @نویسنده-کوچولو نقاشی خوبی کشیدی ولی کاش با اسمم بود    
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو فکر کنم سال ۹۲ یا ۹۳ شایدم قبل تر اووووو بعد سوال دوم از این نسل کسی هم اینجا هست؟ 
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو فکر کنم سال ۹۲ یا ۹۳ شایدم قبل تر اووووو بعد سوال دوم از این نسل کسی هم اینجا هست؟ 
- 
@razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو   . .
 چرا در آرزوی چشمای پف کرده و قرمز ؟ ؟نمیدونم خیلی جالبه  
 باحالللللل
 خفننن  @نویسنده-کوچولو آهااا حالا که فکر میکنم باحاله    . .
- 
- 
@razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو آهااا حالا که فکر میکنم باحاله    . .معلومه ک باهالهه اصلا ب این آرزوم رسیدم شیرینی ب 
 پخش میکنم 
- 
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو الان مطمئن شدم یعنی جز خانم مدیر کسی نیست از بچه هاا عههه چه بد 
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو الان مطمئن شدم یعنی جز خانم مدیر کسی نیست از بچه هاا عههه چه بد 
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو نمیدونم هعیی ۵۰ سال دیگ بیایم انجمن چه شکلی میشه برام سواله  
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو نمیدونم هعیی ۵۰ سال دیگ بیایم انجمن چه شکلی میشه برام سواله  

|
 |

شعردانه
شعردانه