هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نسبت به همه کس اینجوری شدم احساس میکنم غریبه ای غریبه ام حتی با خانواده م با همه :disappointed_but_relieved_face:
rose77 ان شالله که این حستون برطرف بشه. خوب بشه
من چندین ماه اینجوری بودم. خیلی شدید. وقتی بیدار میشدم از خواب نمیدونستم کجا هستم. وقتی اعضای خانوادمو میدیدم احساس میکردم نمیشناسمشون. همش فکر میکردم که قضیه چیه من کجا هستم کی هستم... . اما میترسیدم به اطرافیانم بگم
اما الان بهتر شدم خداروشکر -
انگار تو یه کره ی دیگه هستم به خدا همچین حسی دارم یعنی حتی با بهترین دوستمم هم حرف نمیتونم بزنم
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
انگار تو یه کره ی دیگه هستم به خدا همچین حسی دارم یعنی حتی با بهترین دوستمم هم حرف نمیتونم بزنم
باید بگردی پیدا کنی چی باعث شده اینطوری شی.و خودتم میتونی پیداش کنی نه هیچکس دیگه.فقط باید از این حسه دوری کنی و بشینی حساب کتاب کنی ببینی چخبر شده!
-
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 وقت کردی بیا پی وی یه سر دخترم
چشم فعلا برم پای کتاب ها عزیزم ...
-
rose77 و اینم بگم که ما آدما اگر یک آن اراده کنیم حالمونو میتونیم عوض کنیم.فقط یک آن
اویس لایک
-
rose77 و اینم بگم که ما آدما اگر یک آن اراده کنیم حالمونو میتونیم عوض کنیم.فقط یک آن
اویس لایک
-
غلام حسین ساعدی فقید، دختری تبریزی به نام طاهره کوزه گرانی را عاشیق بود. در طول ۱۳ سال ۴۱ نامه ی بی جواب به او نوشت، و در یکی از نامه ها جز تکرار نام او نتوانست -
@1540557162
مسخره میکنی؟
برو کتاب تئوری انتخاب رو بخون دیگه مسخره نمیکنینه چه مسخره ای
لایک کردم دیه :smiling_face_with_open_mouth: -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واین است قدرت عشق
و این است قدرت یک دختر معمولی -
واین است قدرت عشق
و این است قدرت یک دختر معمولیفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: