هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عجب :// چرا نفرین میکنی منی ک سطح متوسطم انتظار 40 دارم از خودم بعدش اون گفته رتبه زیر 100 40 میزنه چرت میگه بمولا @khanoomi خب مهم ترازشه تو بیس درصدم بزنی فکر کن ۴۰ زدی ... نباید بخاطر سطحت کسیو ک صب تا شب داره زحمت میکشه و خودشو سر کلاس جر میدع برا دانش آموزاش اینطور نفرین کنی :// اگ یه معلم شیمی وجود داره ک یرا دانش آموزا میسوزه همین فراهانیه درحالی که معلم اصلی من نبوده و فقط نکته تستشو دارم میبینم اینو میگم 
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است: چقدر بی مزه بودم 
 تباه  با سلمان درست حرف بزن سلمان کیه؟  🤌 🤌@نویسنده-کوچولو 
 سلمان فارسی
- 
@khanoomi خب مهم ترازشه تو بیس درصدم بزنی فکر کن ۴۰ زدی ... نباید بخاطر سطحت کسیو ک صب تا شب داره زحمت میکشه و خودشو سر کلاس جر میدع برا دانش آموزاش اینطور نفرین کنی :// اگ یه معلم شیمی وجود داره ک یرا دانش آموزا میسوزه همین فراهانیه درحالی که معلم اصلی من نبوده و فقط نکته تستشو دارم میبینم اینو میگم _ Reza _ 
 فراهانی دانشمنده
 اوکیه؟
- 
@نویسنده-کوچولو 
 سلمان فارسی
- 
_ Reza _ 
 فراهانی دانشمنده
 اوکیه؟
- 
@نویسنده-کوچولو 
- 
دستم خورد /: 
- 
بزرگیتو میرسونم 
- 
دستم خورد /: 
- 
@نویسنده-کوچولو 
 نخند
 سرت میاد
- 
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فراهانی قول شرف داده میانگین زیر ۱۰۰ امسال ۴۰ به زمین گرم بخوره الهی تیکه تیکه شه @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فراهانی قول شرف داده میانگین زیر ۱۰۰ امسال ۴۰ به زمین گرم بخوره الهی تیکه تیکه شه بچمممم چرا فش میدیییی 
- 
@نویسنده-کوچولو 
 نخند
 سرت میاد
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نهایی خراب کرده بود لابد 9400 تراز کنکورش بود 
 رتبه ش 4800 شد
 احمق دوباره پشته
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فراهانی قول شرف داده میانگین زیر ۱۰۰ امسال ۴۰ به زمین گرم بخوره الهی تیکه تیکه شه بچمممم چرا فش میدیییی @ariii 
 اصلا با هرچی معلم زپرتی هست جاذبۀ الکترومغناطیسی داری
 تا اسم میبرن سریع پیدات میشه  
- 
@نویسنده-کوچولو 
 باز که میخندی 

|
 |

شعردانه
شعردانه