هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_ Reza _ چه عجب یکی مارو شناخت
Mahdi Parandakht اونموقع تازه اومده بودم اینجا
-
Mahdi Parandakht اونموقع تازه اومده بودم اینجا
-
@Danial-al از کنکور بدتره
Mahdi Parandakht چرا
-
Mahdi Parandakht این ترم چیا دارین آمار و ریاضی 2 و فیزیک دیگه چی معادلاتم دارین دیگه
@Danial-al آمار و احتمال برای ترم سوم هستش این ترم کارگاه کامپیوتر و برنامه سازی هستش
-
@Danial-al وای وای این ریاضی و فیزیک عذاااااابه
-
@Danial-al آمار و احتمال برای ترم سوم هستش این ترم کارگاه کامپیوتر و برنامه سازی هستش
Mahdi Parandakht اینجا فک کنم برنامه نویسی پیشرفته بهشون دادن مبانی کامپیوتر هم فک کنم ترم یک میرفتن کارگاه کامپیوتر چیکار میکردن نمی فهمم
-
@Danial-al اره یک حالیم داد
-
Mahdi Parandakht اینجا فک کنم برنامه نویسی پیشرفته بهشون دادن مبانی کامپیوتر هم فک کنم ترم یک میرفتن کارگاه کامپیوتر چیکار میکردن نمی فهمم
@Danial-al مهندسی حرفه ای کامپیوتر هستی ؟؟
-
@Danial-al وای وای این ریاضی و فیزیک عذاااااابه
Mahdi Parandakht ریاضی یک که آسونه 2 سخته
فیزیک من 19 شدم، این ترم به زور شاید 10 بشم فیزیک 2 رو -
Mahdi Parandakht ریاضی یک که آسونه 2 سخته
فیزیک من 19 شدم، این ترم به زور شاید 10 بشم فیزیک 2 رو@Danial-al ستونم ریاضی 1 آسوووونه ؟؟؟!!!
ریاضی 1 و افتادم -
@Danial-al مهندسی حرفه ای کامپیوتر هستی ؟؟
Mahdi Parandakht نه بابا برقم
-
@Danial-al ستونم ریاضی 1 آسوووونه ؟؟؟!!!
ریاضی 1 و افتادمMahdi Parandakht ما اگه ریاضی یکو می افتادیم حداقل 9 ترمه میشدیم نشستم خوندم پاسش کردم
-
Mahdi Parandakht ما اگه ریاضی یکو می افتادیم حداقل 9 ترمه میشدیم نشستم خوندم پاسش کردم
@Danial-al هعی یک دوره ای تست های حسابان رو از رو هوا میزدم الان باید ریاضی 1 رو بیوفتم این آخه شد زندگی
-
بعد از مدت ها دوباره برگشتم به آلاخونه با این تغییر که الان دانشجو هستم
Mahdi Parandakht
سلام
خوش برگشتید️
-
@Danial-al هعی یک دوره ای تست های حسابان رو از رو هوا میزدم الان باید ریاضی 1 رو بیوفتم این آخه شد زندگی
Mahdi Parandakht آلمان گل زد واقعا زندگی ارزش نداره
-
خب هست دیگه ،چرا می پرسی چرا ؟
این چرا ؟اون چرا؟بدترین قسمت نهایی همینه
-
Mahdi Parandakht
سلام
خوش برگشتید️
-
Mahdi Parandakht درس بخون درس فایده نداره
-
Mahdi Parandakht درس بخون درس فایده نداره
@Danial-al حرف سنگینی بود