هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariii اره من هرچی هستو حل میکنم ... کلن با فیلم پیش میرم واسه همین
-
جزوشو بزنی بعدش برو جامع بزن دیگ اینقد کامله ... در حد سالیانه نوشته
-
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii اره من هرچی هستو حل میکنم ... کلن با فیلم پیش میرم واسه همین
جلسه چندی؟
@ariii امروز ۹ تموم شد ... در کل گفته حدودای ۱۸ یا ۱۹ جلسه میشع ... روزانه ۲ ساعت میبینم البت چون قراره کامل ببینم
... بنظرم کامل لازم نیست ببینی همون ۱۴ جلسه ازش ببینی کل پایه رو جمع میکنه + حد و مشتق و کاربرد مشتق و دیگ میمونه مباحث چرتی مثل دنباله و الگو و احتمال و هندسه تالس و اینا
-
جزوشو بزنی بعدش برو جامع بزن دیگ اینقد کامله ... در حد سالیانه نوشته
اره مشخصه پیشنیازاشم خوبه
@ariii اونا رو برای ما لازم نیست البت جز رسم نموداراش ک قراره ببینم
-
۹ جلسه رو من ۲۰ روزه ک شروع کردم .. همین الانم میتونی باهاش ببینی روزانه ۲ ساعت ببینی ۱۵ تاییشو میبندی تا قبل اردیبهشت
-
@ariii امروز ۹ تموم شد ... در کل گفته حدودای ۱۸ یا ۱۹ جلسه میشع ... روزانه ۲ ساعت میبینم البت چون قراره کامل ببینم
... بنظرم کامل لازم نیست ببینی همون ۱۴ جلسه ازش ببینی کل پایه رو جمع میکنه + حد و مشتق و کاربرد مشتق و دیگ میمونه مباحث چرتی مثل دنباله و الگو و احتمال و هندسه تالس و اینا
روزی 4تا پنج ساعت وقت میزارم برای ریاضی...
دو ایکس میبینم پس روزی یکی میبینم
دمت گرم -
روزی 4تا پنج ساعت وقت میزارم برای ریاضی...
دو ایکس میبینم پس روزی یکی میبینم
دمت گرم@ariii اره اصن عشق میکنی کرمی خیلی قشنگ درس میده نمیفمی چطور تموم شد ... سرعت خودشم آرومه من ۳ایکس هم میبینم یه قسمتاییشو
موفق باشی -
@ariii اره اصن عشق میکنی کرمی خیلی قشنگ درس میده نمیفمی چطور تموم شد ... سرعت خودشم آرومه من ۳ایکس هم میبینم یه قسمتاییشو
موفق باشی