هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آره پرتقال رو پوست بگیری و هر دونه رو از وسط با چاقو نصف کنی نمک بزنی چشم امتحان میکنم نه هیچ اهمیتی برام نداره  خیلی ممنون که نظرات ما انقدر براتون ارزشمنده   Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آره پرتقال رو پوست بگیری و هر دونه رو از وسط با چاقو نصف کنی نمک بزنی چشم امتحان میکنم نه هیچ اهمیتی برام نداره  خیلی ممنون که نظرات ما انقدر براتون ارزشمنده   مشتی هستی سید... 
- 
_ Reza _ 
 خوب باشی همیشه
 من ن خانوم لوبیا چشم زدی ... 
 منم ن بیا باهم گریه کنیم
- 
Saudade 19 0 
 بعضی مفهمویاش واقعا مسخره ان
 تو کنکور ازش سوالی اومده تا حالا ؟Aqua 
 یدونه همین:

- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آره پرتقال رو پوست بگیری و هر دونه رو از وسط با چاقو نصف کنی نمک بزنی چشم امتحان میکنم نه هیچ اهمیتی برام نداره  خیلی ممنون که نظرات ما انقدر براتون ارزشمنده   مشتی هستی سید... 
- 
گرسنمه و منی که به شدت تنبلم 
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مشتی هستی سید... ارادت قربان 
 اندی روانیتهداداش فامیلی ما رو ول کن... 
- 
خانوم لوبیا چشم زدی ... 
 منم ن بیا باهم گریه کنیم
- 
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مشتی هستی سید... ارادت قربان 
 اندی روانیتهداداش فامیلی ما رو ول کن... @Alba 

باشه بابا اندی نه
 کوروس روانیته
- 
@نویسنده-کوچولو 
 پکری
- 
@Alba 

باشه بابا اندی نه
 کوروس روانیتهSaudade 19 0 من چرا اسمت یادم نموند  
- 
هرچند سودابه خوبه خودش 
- 
Aqua 
 یدونه همین:
  Saudade 19 0 
 اوهوم . اینم اسونه
 بنظرت سوالای کنکور فیزیکو از چه سالی بررسی کنم ؟
 ازمونا چی ؟ بعضیا میگن فقط جامع هارو بزن
- 
Saudade 19 0 من چرا اسمت یادم نموند  @دختر-بهار 
 مرور نکردی چون
- 
- 
@دختر-بهار 
 مرور نکردی چونSaudade 19 0 اسم تو رو مرور چی کنم حوصله داشته باشم زیست نوشتم امروز اونو مرور میکنم  

|
 |

شعردانه
شعردانه