هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بنظرتون خیلی ریسک بدی باشه منی که عمومیا امسالو هیچی نخوندم بخوام بعد کنکور اردیبهشت روزی 6 7 ساعت بخونم برا نهایی تا تراز خوبی بده ؟میخوام نظرتونو بدونم
@f-nalist
@khanoomi
@kosar-ab
دانش-آموزان-آلاءAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنظرتون خیلی ریسک بدی باشه منی که عمومیا امسالو هیچی نخوندم بخوام بعد کنکور اردیبهشت روزی 6 7 ساعت بخونم برا نهایی تا تراز خوبی بده ؟میخوام نظرتونو بدونم
@f-nalist
@khanoomi
@kosar-ab
دانش-آموزان-آلاءاگ فیکس همه روزتو بدی به نهایی میتونی تراز خوبی بگیری ولی خوندن برای کنکور بعد اردیبهشت اشتباه محضه
-
اگه درس خونده باشی تو طول سال امتحان نهایی هارو حل کرده باشه امتحان دی رو خوب داده باشی جمع میشه وگرنه نه
-
تف به اون ذات تباهی که نخواست
بُگذرم با تو از این سدِ سیاه
اُف به اون سق سیاهی که نذاشت
بگذری با من از این شهرِ تباهچیچک یبار یکی تو کامنتای یکی از پستای آقای چاووشی نوشته بود چرا یه سریا اینهمه از آهنگاش خوششون میاد.
اونموقع با خودم گفتم راس میگه خب
مگه چی داره
یکی تو جوابش اومد نوشت : آهنگای چاووشی رو کسایی درک میکنن که دلسوخته و دلشکسته باشن .
راس میگفت ...
دیگه درک میکنم اهنگاتو آقای چاووشی
ولی کاش بازم درک نمیکردم ... -
@f-nalist
@khanoomi
@kosar-ab
دانش-آموزان-آلاءAqua
بعد کنکور اردیبهشت چند هفته وقت داری
همون قدر کافیه که نهایی ها رو جمع کنی -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
@khanoomi
@kosar-ab
دانش-آموزان-آلاءاگ فیکس همه روزتو بدی به نهایی میتونی تراز خوبی بگیری ولی خوندن برای کنکور بعد اردیبهشت اشتباه محضه
-
تف به اون ذات تباهی که نخواست
بُگذرم با تو از این سدِ سیاه
اُف به اون سق سیاهی که نذاشت
بگذری با من از این شهرِ تباهاین پست پاک شده! -
Aqua
بعد کنکور اردیبهشت چند هفته وقت داری
همون قدر کافیه که نهایی ها رو جمع کنیSaudade 19 0
ببین اخه اینطوریه نصف روزم بخوام نهایی بخونم نصفشم کنکور که هر کدوم میشه 6 7 ساعت
یعنی جمع میشه اینطوری؟ -
Aqua
ولی ببین ب اینم بستگی داره ک میخای نهاییو با چی ببندی
فیلم جزوه یا چی -
Saudade 19 0
ببین اخه اینطوریه نصف روزم بخوام نهایی بخونم نصفشم کنکور که هر کدوم میشه 6 7 ساعت
یعنی جمع میشه اینطوری؟Aqua
کنکور؟
دیگه کنکور هرچی هست همین اردیبهشته
تهش بعد عمومیا دو سه هفته ای میتونی آزمون جامع اینا کار کنی مرور شه چیزایی که بلد بودی -
Aqua
جمع که میشه
نهایی چیزی نداره
ولی اگه میخوای دیگه خیلی رتبه ات خفن بشه که با معدل بالای نهایی میتونی کافی نیس
خودت میدونی منم یه سال باشون (بچه های رشته ریاضی) تو یه کلاس بودم خیلی شوتن یعنی اگه نهاییتو کامل بگیری یه رشد تراز عجیب میگیری -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا بعد اردیبهشت خوندن برا کنکور اشتباهه ؟
چون دیگ اردی رو دادی رف نهاییو بگیری خیلی به نفعته ک بازم بشینی برای کنکوری بخونی ک نمیدونی ازش نتیجه میگیری یا نه ی نهایی خوب خیلی جبران میکنه کنکوری ک گند زدیو
-
بهمنی(مشاور) تو کانالش میگفت یکی از شاگرداش نهایی ها عالی داده بود، درصدای کنکورش حوالی 30
دارو تهران قبول شد -
Younesam
ببخشید
ولی کمتر از 4 هفته تا کنکور اردیبهشت که کنکور اصلی هست -
بهمنی(مشاور) تو کانالش میگفت یکی از شاگرداش نهایی ها عالی داده بود، درصدای کنکورش حوالی 30
دارو تهران قبول شدSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دارو تهران قبول شددقیقن
-
Younesam
ببخشید
ولی کمتر از 4 هفته تا کنکور اردیبهشت که کنکور اصلی هستSaudade 19 0 ایشالا تیر بهتر از اردیبهشت باشه
-
Aqua
جمع که میشه
نهایی چیزی نداره
خودت میدونی منم یه سال باشون (بچه های رشته ریاضی) تو یه کلاس بودم خیلی شوتن یعنی اگه نهاییتو کامل بگیری یه رشد تراز عجیب میگیری@f-nalist
من تو عمومیا قوی ام ولی امسال یه طوری شد شرایطم نتونستم برم مدرسه
عمومیم غافل شدم یه سری درگیریا پیش اومد حتی تخصصیا هم عقب موندم
بخاطر همین منم رفتم تو دسته شوتاعربی و فارسی همه چی یادم رفته
بخوام از دوباره صفر شروع کنم فقط عربی و ادبیات منو میترسونه که تو این 20 روز جمع میشه یا نه -
Aqua
جمع که میشه
نهایی چیزی نداره
خودت میدونی منم یه سال باشون (بچه های رشته ریاضی) تو یه کلاس بودم خیلی شوتن یعنی اگه نهاییتو کامل بگیری یه رشد تراز عجیب میگیری -
دختر خالم بعد دو سال یهویی اومد خونمون:))))