هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@khanoomi 
 نه... فقط این نه
 منظورش این بود برا همه چی ذوق داشت فقط برا این ذوق نداشتSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه... فقط این نه 
 منظورش این بود برا همه چی ذوق داشت فقط برا این ذوق نداشتاز بس حسودی 
 نسترن بگو منظورت چیبود
- 
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کی همدانی ؟ یس 
  تو حدس میزنی مصیبم هست ؟  پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کی همدانی ؟ یس 
  تو حدس میزنی مصیبم هست ؟  سالیانش نبودم مصیب نمیشناسم 
 ولی از خندت معلومه داستانه
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کی همدانی ؟ یس 
  تو حدس میزنی مصیبم هست ؟  سالیانش نبودم مصیب نمیشناسم 
 ولی از خندت معلومه داستانه@khanoomi 
 ع پس نمیشناسی  
 آره خیلییی
- 
نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما 
- 
نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما @khanoomi 
 تو کدوما رو شرکت میکنی با اونا
- 
نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما ریاضی بابک سادات که فکر نمی کنم خیلی برم سراغش ،زیاد آماده نیستم 
 شیمی مرادی
 زیست و زمین همدانی
 فیزیک براتی
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما ریاضی بابک سادات که فکر نمی کنم خیلی برم سراغش ،زیاد آماده نیستم 
 شیمی مرادی
 زیست و زمین همدانی
 فیزیک براتیپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما ریاضی بابک سادات که فکر نمی کنم خیلی برم سراغش ،زیاد آماده نیستم 
 شیمی مرادی
 زیست و زمین همدانی
 فیزیک براتیخاک 
 فقط تو زمینو زیست باهمیم
 ریاضی حیدرررر(جان جان)
 شیمی مصلایی
 فیزیک نوکنده
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما ریاضی بابک سادات که فکر نمی کنم خیلی برم سراغش ،زیاد آماده نیستم 
 شیمی مرادی
 زیست و زمین همدانی
 فیزیک براتیپرستو بابایی مرادی عشقه  ️ ️
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما ریاضی بابک سادات که فکر نمی کنم خیلی برم سراغش ،زیاد آماده نیستم 
 شیمی مرادی
 زیست و زمین همدانی
 فیزیک براتیخاک 
 فقط تو زمینو زیست باهمیم
 ریاضی حیدرررر(جان جان)
 شیمی مصلایی
 فیزیک نوکنده
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نسترن کدوما رو شراکت میکنی با ما ریاضی بابک سادات که فکر نمی کنم خیلی برم سراغش ،زیاد آماده نیستم 
 شیمی مرادی
 زیست و زمین همدانی
 فیزیک براتیخاک 
 فقط تو زمینو زیست باهمیم
 ریاضی حیدرررر(جان جان)
 شیمی مصلایی
 فیزیک نوکنده@khanoomi 
 شیمی جامع بودم ،حس می کنم خیلی لولش پایین بود ،البته مسائل استاد خیلی خوب بود
- 
- 
@khanoomi 
 شیمی جامع بودم ،حس می کنم خیلی لولش پایین بود ،البته مسائل استاد خیلی خوب بودپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شیمی جامع بودم ،حس می کنم خیلی لولش پایین بود ،البته مسائل استاد خیلی خوب بود من فقط ریاضی نوبان بودم 
 این جاست تیر اخره واس رسوندنم ب پزشکی
- 
Saudade 19 0 من فکر میکردم داداشن 
- 
Saudade 19 0 من فکر میکردم داداشن @ABR_DJ 
 خخخخخخ
 یعنی پسره انقد پیره؟
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شیمی جامع بودم ،حس می کنم خیلی لولش پایین بود ،البته مسائل استاد خیلی خوب بود من فقط ریاضی نوبان بودم 
 این جاست تیر اخره واس رسوندنم ب پزشکی@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شیمی جامع بودم ،حس می کنم خیلی لولش پایین بود ،البته مسائل استاد خیلی خوب بود من فقط ریاضی نوبان بودم 
 این جاست تیر اخره واس رسوندنم ب پزشکیمیگن خیلی شباهت داره نه؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه