هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
عجیبه بعد یک ساعت استر داد 
- 
_Mitra_ 
 نه مهم نیست
 خوشحالم میبینمتSaudade 19 0 خب خوبه شکر  واقعا اینجور چیزا از ذهنم راحت پاک نمیشه خوشحالم که گفتی مهم نیست. واقعا اینجور چیزا از ذهنم راحت پاک نمیشه خوشحالم که گفتی مهم نیست.
 ممنونم 
- 
3 ساعت میگذشت آریان بزور میداد 
- 
Sachli 
 خوش اومدی
 داداشت سرپا شده ؟
- 
Saudade 19 0 خب خوبه شکر  واقعا اینجور چیزا از ذهنم راحت پاک نمیشه خوشحالم که گفتی مهم نیست. واقعا اینجور چیزا از ذهنم راحت پاک نمیشه خوشحالم که گفتی مهم نیست.
 ممنونم _Mitra_ 
 آره میدونم سالها شب و روز بهش فکر میکردی بخاطر همین گفتم بعد از دو سال برگردم اینجا پیدات کنم بهت بگم   
- 
@دختر-بهار 
 چرا از چت لفت دادی؟ 
- 
از اونجایی که نمیدونم عید چیبود و چجوری گذشت میخام از الان جمع بندی واقعیو شرو کنم    
- 
Sachli 
 خوش اومدی
 داداشت سرپا شده ؟
- 
- 
@نویسنده-کوچولو 
 قبلا گفتم اینجا اومدنت رو کم کن بخون بخون بخون
 وقت برا چت کردن و چیزای دیگه زیاده
 یکم ب خودت سختی بده نتیجشو میگیری
 گوش ندادی ک   ️ ️
- 
_Mitra_ 
 آره میدونم سالها شب و روز بهش فکر میکردی بخاطر همین گفتم بعد از دو سال برگردم اینجا پیدات کنم بهت بگم   Saudade 19 0 حالا جو هم نگیرتت    
 در کل که خوب باشی و موفق و برسی به مراد دلت 
- 
عجیبه بعد یک ساعت استر داد @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عجیبه بعد یک ساعت استر داد واقعا عجیبه 
 باید کتون میداد
- 
@دختر-بهار 
 چرا از چت لفت دادی؟ پرستو بابایی 
 از چت منم
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عجیبه بعد یک ساعت استر داد واقعا عجیبه 
 باید کتون میدادSaudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عجیبه بعد یک ساعت استر داد واقعا عجیبه 
 باید کتون میدادپارچه نخیم بود خوب بود 
- 
@دختر-بهار 
 چرا از چت لفت دادی؟ پرستو بابایی منم لفت 
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 officer k
 خوبِ با ملاحظه =))))))))))))) 
 موندم چی بگم
 خیلی ممنونم گه منو اینجور دیدی=))) پ.ن: به دلیل ارادتت به گربه... بهترین عکسو انتخاب کردی   officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 officer k
 خوبِ با ملاحظه =))))))))))))) 
 موندم چی بگم
 خیلی ممنونم گه منو اینجور دیدی=))) خواهش میکنم   پ.ن: به دلیل ارادتت به گربه... بهترین عکسو انتخاب کردی   من همیشه بهترینارو انتخاب میکنم   
- 
Saudade 19 0 حالا جو هم نگیرتت    
 در کل که خوب باشی و موفق و برسی به مراد دلت _Mitra_ 
 همین؟

|
 |

شعردانه
شعردانه