هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
نمی دونم فقط می دونم باید بخونم 
- 
زیست دهم یادم رفته:/// 
- 
نمی دونم فقط می دونم باید بخونم پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمی دونم فقط می دونم باید بخونم بگو میخونم برای… 
 ۱.
 ۲.
 ۳.اینطوری بهتره.. 
- 
این پست پاک شده!
- 
یه جای یادگیریم مشکل داره،چون وقتی انقدر وقت میذاری نباید یه همچین نتیجه ای بده. 
- 
حالا چگونه بفهمم کجاش  
- 
بچها چالشی ک تو امضامه رو شرکت کنین  
- 
- 
- 
@arianaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بچها چالشی ک تو امضامه رو شرکت کنین  نیست چیزی ک بزن رو لینک میاره دیگه اسمتو مینوسی بعدش سوالا رو جواب میدی 
- 
@arianaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بچها چالشی ک تو امضامه رو شرکت کنین  نیست چیزی ک بزن رو لینک میاره دیگه اسمتو مینوسی بعدش سوالا رو جواب میدی 
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi کوشش؟ بابا جای چالش ناشناسه 
 همون لینک آبیه زیر اسمم
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi کوشش؟ بابا جای چالش ناشناسه 
 همون لینک آبیه زیر اسمم
- 
کسی که گروه خونیش O است چطور میتونه به کسی ک AA خون بده اخه؟ 
 فرد اول هردوتا انزیم تجزیه کننده ها رو داره خب میزنه کربوهیدارت فرد اولی رو تجزیه میکنه
 من اشتبا میکنم یا ازمون اشتباس
- 
نمیدانم دلم دانشگاه مخوا یا نه   
- 
 همون لینک آبیه زیر اسمم
- 
کسی که گروه خونیش O است چطور میتونه به کسی ک AA خون بده اخه؟ 
 فرد اول هردوتا انزیم تجزیه کننده ها رو داره خب میزنه کربوهیدارت فرد اولی رو تجزیه میکنه
 من اشتبا میکنم یا ازمون اشتباس

|
 |

شعردانه
شعردانه