هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sara_R
بیا اراده کنیم الان بریم نیم ساعت قبل خواب حداقل استارتشو بزنیم که شروعش از همه بخشا سخت تره🥲 -
Mehrsa 14 من فعلا فک کنم تا سه چار روز افتادم
برو بخون
اخر شب تو تل بگو خوندی یا نه
پس برو باریکلا
خدافظ -
چگونه خودت را ساختی؟
زخم به زخم .. -
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باز رفت و دیر رسیدم
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS
شاید این هفته بیاید
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist داره تمرین غیبت میکنه
آقا اگه منو میگید من اصن انقد درگیرم نمیرسم بیام اصن کار ب تمرین نکشیده

-
پژاروه و خه م تا که ی لگلم دمینیوه
تا که ی -
@f-nalist
دهم 19/93
یازدهم 19/66 -
_Mitra_
خیلیها رسالت شعر رو در معنی داشتن نمیبینن. در این میبینن که شعر شعره چون شعره! شعره چون زیباست و الی آخر.
میتونی حتی درمورد دادائیسم مطالعه کنی. درمقابل معنا، مکتب دادائیسم بلند میشه و مخالفت میکنه با اینکه الزاما هرچیزی باید معنی داشته باشه.
حتی معروفه که میگفتن روزنامه رو تیکه تیکه میتونی ببری و کلماتو بذاری کنار هم و همین میشه شعر...
من خب خودم دیگه مشخصه نظرم درمورد این مسئله و اینا چیه. ولی به هر حال میخوام بدونی که خیلی وقتا، پشت خیلی از آثار هنری هم هیچی نیست.
باز بحث افرادی مثل حسین صفا فرق میکنه. با شعر و ادبیاتشون آشناییم. ولی خیلی اوقات خیلی از اشعار صرفا برای بیان یک حسن. محض تخلیهٔ روانی شاعرن. شاید ما حتی متوجه نشیم چی نوشتن. خصوصا توی ادبیاتی که به کار میگیرن توی شکل مدرن. ولی به خودشون حس خوبی داده و نوشتنش.
مثلا پشت این قسمت همین شعر«شراب ریخته بر این میز!
شراب ریخته ی لبریز!
خمار مستی بی پرهیز!
کمی بهار ، کمی پاییز!
کمی برودت برف انگیز!
تمامداغی تابستان!»
یا اینکه به نظرم باید خیلی حسین صفا رو شناخت تا بفهمیم. چی میگه، یا باید یه معنایی ببندیم به شکمش و بگیم بعله مثلا داشته درمورد فلان چیز صحبت میکرده.
بین سینماییا یه جملهٔ معروفی هست میگه که «این از اون فیلماس که تازه بعد از نشستا شکل میگیره».
خلاصه که انگشت صحبتم به سمت حسین صفا نیست. در کل و در مجموع، خواستم یه مبحثی رو باهات درمیون گذاشته باشم.@danial-hosseiny
میدونی وقتی یه سوالی برام پیش بیاد مغزم به خارش میوفته و اذیته. هرچند کسی که خودش سوالو ایجاد کرد محو شد
شایدم باید تگش میکردم
دادائیسم اولش فکر کردم همون هنر انتزاعیه یعنی منو یاد اون انداخت بعدش متوجه شدم فرق داره و برام جالب بود! هرچند زیاد نخوندم دربارهش و حیفم میاد از اینکه بدوناینکه دربارهش بدونم دارم جواب منشنت را میدم

《من خب خودم دیگه مشخصه نظرم درمورد این مسئله و اینا چیه.》 نه والا مشخص نیست
حداقل برای من.به نظرم باید خیلی حسین صفا رو شناخت تا بفهمیم چی میگه،
ولی فکرکنم اینکه یه شاعرو اونقدر خوب بشناسی که بفهمی دقیقا چی میگه خیلی هیجانانگیز باشه

ولی همیشه برام سوال بود که چقدر باید درگیر معنا باشم؟! و واقعا ممنونم ازت که باهام این بحثو درمیون گذاشتی چون جالب بود برام:)

شعردانه

|
🥺
️

🥲