هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
amirhossein7516 اره ولی برای من فرصت اخره ...
نمیخوام مبحثی رو حذف کنم تابع رو هم درسنامه هاشو کاااامل می فهمم مثالارو یاد میگیرم تست ها رو هم می فهمم حلشو
ولی خودم نمیتونم حل کنم مخصوصا تستای رشته ی ریاضی رو@mahtab77
شما نگاه به درصد پارسالیا بندازید می بینید که با درصد 70 از 80 درصد کنکوریا جلویید.
-
@mahtab77
شما نگاه به درصد پارسالیا بندازید می بینید که با درصد 70 از 80 درصد کنکوریا جلویید.
amirhossein7516 من دانشگاه تهران میخوام اخه
-
@mahtab77 خوب به جا اینکه بیای اینجا بگی دانشگاه تهران میخوام برو درس بخون تا بیاری
-
@mahtab77
حالا حذف کنید یا نکنید با خودتونه. شاید هم تونستید موفق بشید. -
@mahtab77 خوب به جا اینکه بیای اینجا بگی دانشگاه تهران میخوام برو درس بخون تا بیاری
hosainmahmoudi اگر بعضی ها منو با چیزی تشبیه نکنن من ۱۵ ساعت میخونم در روز دیگه چی کار کنم؟
-
@mahtab77
حالا حذف کنید یا نکنید با خودتونه. شاید هم تونستید موفق بشید.amirhossein7516 باید بتونم باید نمیشه که نشه
-
@m-an هیچ کی ..
من تو فهم درس مشکل ندارم تو حل بعضی تست ها مشکل دارم درسنامه رو میفهمم کامل@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an هیچ کی ..
من تو فهم درس مشکل ندارم تو حل بعضی تست ها مشکل دارم درسنامه رو میفهمم کاملنگا کن ببین کدوم استاد تست زیاد حل می کنه قلق داره توهم یاد می گیری امتحان کن بعضی وقت ها مفهوم رو بلدی اما نمی دونی چطوری استفاده کنی
-
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an هیچ کی ..
من تو فهم درس مشکل ندارم تو حل بعضی تست ها مشکل دارم درسنامه رو میفهمم کاملنگا کن ببین کدوم استاد تست زیاد حل می کنه قلق داره توهم یاد می گیری امتحان کن بعضی وقت ها مفهوم رو بلدی اما نمی دونی چطوری استفاده کنی
-
بخاطر اینکه کدوم دانشگاه بیارید هم ناامید نشید. همین آوردن علوم پزشکی آرزوی خیلی هاست. موفق باشید.
-
بخاطر اینکه کدوم دانشگاه بیارید هم ناامید نشید. همین آوردن علوم پزشکی آرزوی خیلی هاست. موفق باشید.
amirhossein7516 خب برای من تا حدودی خیلی مهمه
بازم مرسی... -
سلام همه درسا چطورن ؟
-
فااطمه یه چیزه دیگه رو نگفتی شرکت ماکروسافت رو هم تاسیس کرده