هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دوستان من شیمی از روی گاج میکرو بخونم کافیه دیگه نرم سراغ کتاب اگه کسی اطلاعات داره کمکم کنه مرسیلر...
-
-
دوستان من شیمی از روی گاج میکرو بخونم کافیه دیگه نرم سراغ کتاب اگه کسی اطلاعات داره کمکم کنه مرسیلر...
@dr-sogand-77 ندارمش نمیدونم
شرمنده -
sohrab @M-an سلام
لطفا اگه امکان داره یه تاپیک بزنید و اونجا یکی دو ساعت قبل از اینکه انجمن از دسترس خارج بشه بهمون اطلاع بدین و بگین چند ساعت بعد درست میشه.
من و خیلی های دیگه بخش بزرگی از کارهامون, برنامه ریزیمون ,رفعِ اشکال هامون و...وابسته به انجمنِ. یه دفعه وسطِ صحبت کردن, وسطِ سوال پرسیدن,وسطِ سوال جواب دادن,...کلا انجمن خراب میشه! بعدش هِی دلشوره که نکنه تا چند روز اینطوری بمونه,نکنه دیگه درست نشه!!
لطفا برای این مسئله یه فکری بکنید
ممنون از شما -
sohrab @M-an سلام
لطفا اگه امکان داره یه تاپیک بزنید و اونجا یکی دو ساعت قبل از اینکه انجمن از دسترس خارج بشه بهمون اطلاع بدین و بگین چند ساعت بعد درست میشه.
من و خیلی های دیگه بخش بزرگی از کارهامون, برنامه ریزیمون ,رفعِ اشکال هامون و...وابسته به انجمنِ. یه دفعه وسطِ صحبت کردن, وسطِ سوال پرسیدن,وسطِ سوال جواب دادن,...کلا انجمن خراب میشه! بعدش هِی دلشوره که نکنه تا چند روز اینطوری بمونه,نکنه دیگه درست نشه!!
ممنون از شماgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sohrab @M-an سلام
ممنون از شماآره آره دقیقا:(
-
چه حس بدیه وقتی میای به یه دوست خیلی قدیمیت ک چندین ماهه خبرشو نداری یه پیام بدی یهو ببینی باباش فوت کرده ...
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدارحمتشون کنه
مرسی:/
من هیچوقت نمیدونم در جوابِ این جمله چی باید بگم://