سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده
-
@meysam_bahrami
گفتم شاید بهتره نه حتما. و الان لینکش رو گذاشتم و فهمیدم که 5 درصد یه تَقّی به رتبه می زنه!!!amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@meysam_bahrami
گفتم شاید بهتره نه حتما. و الان لینکش رو گذاشتم و فهمیدم که 5 درصد یه تَقّی به رتبه می زنه!!!رقابت بین کسانی که سهمیه 5% دارن بین 32710 نفره
منطقه سه :192320 نفر
-
سوال 3087)
سلام آقای افشار و ادمین جان.ادمین عزیز سوال حیاتیه لطفا قرار بده.
آقای دکتر یه سوال دارم در رابطه با این سهمیه 5 درصد ایثار گر.پدر من مشمولش میشه.از طرفی منطقه 3 هستم.کدوم سهمیه رو انتخاب کنم بخدا همه ی افرادی که از 5 درصدی استفاده کردن میگن پشیمون شدیم و برامون فایده نداشت چون تعداد افرادی که میگیرن خیلی کمه و برای ماهایی که منطقه 3 ایم استاده از سهمیه منطقه 3 بهتره.تو رو خدا یه راهنمایی جامع و کاملی کنین ماها رو.ممنون#سهمیه
#ثبت_نام
https://t.me/soal_javab_ostad_afshar/9708
لینک جواب
@Dr-Lila -
@meysam_bahrami
گفتم شاید بهتره نه حتما. و الان لینکش رو گذاشتم و فهمیدم که 5 درصد یه تَقّی به رتبه می زنه!!!amirhossein7516 صد درصد که 5 درصد خیییلی بهتره
یکم از تقم گذشته تاثیرش -
این که بهتره شکی نیست
ولی این مالک نمیشه که دیگه درس نخوند
بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنی باید بخونی و درصد بیاری
چون ظرفیتشم کمتره (هر دنشگاه 5 صندلی) رقابت یکم سختر میشه -
این که بهتره شکی نیست
ولی این مالک نمیشه که دیگه درس نخوند
بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنی باید بخونی و درصد بیاری
چون ظرفیتشم کمتره (هر دنشگاه 5 صندلی) رقابت یکم سختر میشه@meysam_bahrami
دقیقا.
فقط یه تصور غلط افتاده تو مردم که سهمیه فلان سهمیه فلان. -
amirhossein7516 صد درصد که 5 درصد خیییلی بهتره
یکم از تقم گذشته تاثیرش@اسمان-ابی در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
یکم از تقم گذشته تاثیرشدقیقا
-
@اسمان-ابی در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
یکم از تقم گذشته تاثیرشدقیقا
#امان_از_زبان:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
شما سهمیه داری؟؟
-
ولی کافیه یکم بجنبی کارنا مه ی سال 96
-
ولی کافیه یکم بجنبی کارنا مه ی سال 96
همین 22000 و خورده ای برا ما تقریبا میشه11000 که ابیاری گلای قالیم قبول نمیشیم
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از این سهمیه خبر داره یکم توضیحات کامل بدید من سهمیه منطقم دارم بابامم 28 ماه جبهه بوده ک سربازیشم شامل همین 28 ماه یعنی منم شامل این سهمیه میشم و باید موقع ثبت نام کدش بنویسم یا مث بسیج فعال ت انتخاب رشته و اینکه برا یونی ازاد میشه هم ایثارگری استفاده کرد هم بسیج فعال یا نه؟
@dr-lila سلام . رفتید بنیاد شهید؟؟
-
behniasasa اگ انتخاب رشته کنم و قبول نشم نمیسوزه؟؟
@dr-lila در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
فقط یه بار حق استفاده از سهمیه داری توی رتبه امسالت لحاظ میشه اگه با 5 درصدیا باشی
-
فقط یه بار حق استفاده از سهمیه داری توی رتبه امسالت لحاظ میشه اگه با 5 درصدیا باشی
RAHIL_28 ببین من امسال اصن خوب نخوندم فک نکنم هم این سهمیه تأثیر آنچنانی برام داشته باش میخواستم چند ماه باقی مونده رو بخونم بعدشم این سهمیه هم ک هستند ببینم چی میشه اگ قبول شدم (ک احتمالش خیلی کمه)فبها و اگ قبول نشدم سال بعد استفاده کنم از سهمیه و عالی بخونم،خب اگ سهمیه بزنم و رتبه بیارم ک در حد انتخاب رشتم نباش و قبول نشم بازم میسوزه؟؟
-
RAHIL_28 ببین من امسال اصن خوب نخوندم فک نکنم هم این سهمیه تأثیر آنچنانی برام داشته باش میخواستم چند ماه باقی مونده رو بخونم بعدشم این سهمیه هم ک هستند ببینم چی میشه اگ قبول شدم (ک احتمالش خیلی کمه)فبها و اگ قبول نشدم سال بعد استفاده کنم از سهمیه و عالی بخونم،خب اگ سهمیه بزنم و رتبه بیارم ک در حد انتخاب رشتم نباش و قبول نشم بازم میسوزه؟؟
@dr-lila اولندشم که وقت واسه جبران کم کاریات هس
بعدشم برا چی بسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جای سهمیه منطقت میخوای از اون سهمیت استفاده کنی دیگه
همین امسالم میشه ............ از الان تو فکر سال بعد نباش -
@dr-lila اولندشم که وقت واسه جبران کم کاریات هس
بعدشم برا چی بسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جای سهمیه منطقت میخوای از اون سهمیت استفاده کنی دیگه
همین امسالم میشه ............ از الان تو فکر سال بعد نباش -
@اسمان-ابی من ب فکر اینم ک اگر میسوزه چون خوب نخوندم نگهش دارم برا سال بعد ک بهم واقعا کمک کنه
@dr-lila نه بابا یعنی چی که بسوزه؟؟؟اصن نشنیدم همچین چیزی...
ولی خب بازم پرس و جو کن نمیدونم -
@dr-lila نه بابا یعنی چی که بسوزه؟؟؟اصن نشنیدم همچین چیزی...
ولی خب بازم پرس و جو کن نمیدونم -
لیلا زنگ بزن امور ایثارگران منطقتون بپرس بهت میگن تا جایی که من از یکی از دوستام که اونم سهمیه داشت پرسیدم گفت حق استفاده از سهمیه یه بار داری چون تو وقتی سهمیه 5 درصدی میزنی تو ثبت نامت تو رتبت تاثیر داره دیگه ربطی نداره انتخاب رشته کنی یا نه
-
لیلا زنگ بزن امور ایثارگران منطقتون بپرس بهت میگن تا جایی که من از یکی از دوستام که اونم سهمیه داشت پرسیدم گفت حق استفاده از سهمیه یه بار داری چون تو وقتی سهمیه 5 درصدی میزنی تو ثبت نامت تو رتبت تاثیر داره دیگه ربطی نداره انتخاب رشته کنی یا نه
-
RAHIL_28 راحیل من سایت اجارو نگا کردم اونجا فقط خود رزمنده و ایثارگررو نوشته حتی گفته ب همسر و فرزندانش نمیرسه پس بقیه چجوری استفاده میکنن
@dr-lila تو سهمیه 5 درصدی محسوب میشی همونطوری که بقیه استفاده میکنن
باید حضوری بری امور ایثارگران مدارک بابات هم ببر اونجا قشنگ راهنماییت میکنن من خودم نکه سهمیه ندارم دقیق از مراحل و کاراش مطلع نیستم