هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی من اگ پسر بودم همیشه ته ریش میذاشتم خیلی جذابه بنظرم

-
@arianaaa خیلی بده آبم از گلوت نمیره پایین
من چون لوزه داشتم کل بچگیم گلوم عفونت میکرد همیسه در حال مصرف چرک خشک کن و آمپول و این کوفتیا بودم آخرش رفتیم عمل کنیم گفتن دیگ داره کوچبک میشه ولش کنبن

-
مشکل ابنجاست منم اون موقع ک عکس گرفتیم موهام بلند بوده الان کوتاهه ولی خب کسی نمیفهمه.
-
Sara_R میشه برا منم دعا کنی؟من از وقتی یادمه ک وجود داشتم دوتا آرزو داشتم یکیش این بود ک خدا بهم داداش بده یکیش برم کربلا،الان کربلاعه مونده=)))
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sara_R میشه برا منم دعا کنی؟من از وقتی یادمه ک وجود داشتم دوتا آرزو داشتم یکیش این بود ک خدا بهم داداش بده یکیش برم کربلا،الان کربلاعه مونده=)))
چشم حتما

عزیزم مطمئنم که به این آرزوتم میرسی
حتی بیشتر از یه بار🫂
-
من چون لوزه داشتم کل بچگیم گلوم عفونت میکرد همیسه در حال مصرف چرک خشک کن و آمپول و این کوفتیا بودم آخرش رفتیم عمل کنیم گفتن دیگ داره کوچبک میشه ولش کنبن

آب چیه آب دهنم بزور قورت میدممممم
خیلی رومخهههه -
-
چشم حتما

عزیزم مطمئنم که به این آرزوتم میرسی
حتی بیشتر از یه بار🫂
-
-
اونایی که امروز غایب بودن باید با گواهی پزشکی بیان یا دو نمره از مستمرشون کم میکنه
یه تک زنگ داشته
بزار
18 بزار
تهش که چی؟!

شعردانه