هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@نویسنده-کوچولو   من برم سر به سر شون بزارم می خوام حسابی بخندند. من برم سر به سر شون بزارم می خوام حسابی بخندند.پارسال تو صف وایستاده بودیم من وقتی اومدم رفتم بینشون گفتم جا باز کنید برام  
 براشون انجیر می برم میگفتم بخورید قندتون نیفتده تو سالنم هر سر می زدم بهشون تا قبل از شروع که بگند بشنید سر جاتون    یکیشون قبل از ازمون باخودم بردم بیرون بریم رنگارنگ بخوریم  یک وضعی بود اصلا 
- 
@f-nalist 
 هوا سرد باشه چی ؟ من سردمه الان خونه 
 هودی میبرم جلو افتابم بودم حداقل کلاهشو بکشم سرمAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist 
 هودی میبرم جلو افتابم بودم حداقل کلاهشو بکشم سرمداداش چرا هوا واقعا سرده؟ چرا؟   
- 
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist 
- 
یک دفعه سرد شد اینجا به شدت رعد و برق زد 
 و ابری شد خیلیم هم سر شده
- 
@سپیده_علوی دمت گرم داداش بزرگ منم اینجوریه نمیدونی چطوری این کارو میکنین خیلی عجیبه با هر دو ی مدلی مینویسی  
- 
@نویسنده-کوچولو   من برم سر به سر شون بزارم می خوام حسابی بخندند. من برم سر به سر شون بزارم می خوام حسابی بخندند.پارسال تو صف وایستاده بودیم من وقتی اومدم رفتم بینشون گفتم جا باز کنید برام  
 براشون انجیر می برم میگفتم بخورید قندتون نیفتده تو سالنم هر سر می زدم بهشون تا قبل از شروع که بگند بشنید سر جاتون    یکیشون قبل از ازمون باخودم بردم بیرون بریم رنگارنگ بخوریم  یک وضعی بود اصلا 
- 
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist 

|
 |

شعردانه
شعردانه